Klik venligst  
Forsiden
      

Lastbil Magasinet arrangerer også Transport Øst i år

Fredag 22. juni 2012 kl: 11:39
Share  


Af: Redaktionen

Lastbil Magasinet arrangerer også Transport Øst i år
Transport Øst afholdes for fjerde gang til september.

I weekenden 8.-9. september lægger Greve igen asfalt til transportudstillingen Transport Øst. Ifølge arrangøren Lastbil Magasinet, har mange firmaer allerede meldt deres ankomst for at komme i dialog med vognmænd og chauffører, og på messen vil der igen i år være en række nyheder fra såvel lastbilmærkerne, som andre leverandører til branchen

Det er fjerde gang, udstillingen afholdes, og for tredje gang bliver det på arealet hos Mercedes-Benz og Lastas på Ventrupparken i Greve.

Efter en publikumsfattig afstikker til Hvidovre i 2010 blev messen igen godt besøgt sidste år, da den vendte tilbage til Greve.

- Vi mærker god opbakning fra branchen til udstillingen. Mange udtrykker deres glæde over, at der er et årligt mødested for transportbranchen i Københavnsområdet, så vi håber selvfølgelig, at endnu flere udstillere end sidste år viser interesse i at deltage, siger Bjarne Routhe, salgschef for Lastbil Magasinet.

Stigende interesse
Seks af de syv store lastbilmærker er allerede på plads til messen. Det italienske indslag kommer via Iveco-forhandleren Ringsted Erhvervs Auto A/S.

- Vi er bestemt ikke blevet skuffet og har kunnet mærke en stigende interesse for messen, siger salgschef Jan Marcher, Ringsted Erhvervs Auto A/S.

Transportmesser har generelt kæmpet med besøgstallet de seneste år, men Jan Marcher er optimistisk - ikke mindst på baggrund af en god oplevelse i Greve i 2011.

- Det stigende besøgstal sidste år var meget tilfredsstillende. Så vi ser endnu engang frem til at være en del af Transport Øst, siger Jan Marcher. 

Det samme gør man hos Mercedes-Benz, der er på hjemmebane i Greve.

- Vi er stolte over, at Transport Øst igen lægger vejen forbi Greve, og vi ser igen frem til at kunne præsentere vores stærke lastvognsprogram. Den nye Actros, som blev årets lastbil, har vist sig som et stort scoop for vores virksomhed, og mange vognmænd har enten købt eller er i færd med de sidste overvejelser. Vi glæder os til at kunne byde de mange besøgende velkommen, siger chefkonsulent Mogens Lauridsen fra Mercedes-Benz CPH.Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Finer-virksomhed skubber på
- Volvo Trucks vil sælge brugte lastvogne i Europa
- Iveco krydser Stralis med Trakker og får et helt ny lastbilserie
- Karakteren blev mere end godkendt
- Aarhus-virksomhed får 16-tons lastbil med kontor i kassen
- Maskintransportør har fået ny fire-akslet Goldhofer-trailer
- Entreprenør i Fredericia har fået ny to-akslet tip-trailer
- Vognmand i Hornslet tager to fire-akslede chassiser i brug
- Virklundvogmand vælger Volvo
- Kroghejs skal bruges til affaldshåndtering
- Vognmand har fået nummer to
- Boomende opbyggerbranche viser kreationerne frem på vestfynsk transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst