Klik venligst

  
Klik venligst
Forsiden
      

Anlægsgartner vælger grønne biler

Tirsdag 17. juli 2012 kl: 07:26
Share  


Af: Redaktionen

GBA Biler leverer i løbet af sommeren fire nye Fiat Ducato til entreprenør- og anlægsgartnervirksomheden Klingenberg i Karlslunde ved København

Anlægsgartner vælger grønne biler
Erhvervskonsulent Thomas Bobak fra GBA Biler overrækker nøglerne til den første af i alt fire Fiat Ducato til Niels Hansen fra entreprenør og anlægsgartnervirksomheden Klingenberg i Karlslunde.
Med leveringen sker der et skifte fra flere forskellige bilmærker til Fiat. Derved får medarbejderne i entreprenør- og anlægsgartnervirksomheden bedre plads både i kabinen og varerummet, og virksomheden kommer til at køre mere grønt.

- Der er mange gode tilbud på markedet i øjeblikket, men vi valgte at bestille fire styk Fiat Ducato hos GBA Biler i Greve, fordi de ud fra en samlet vurdering imødekom vores krav og ønsker bedst, siger Niels Hansen og fortsætter:

- For det første opfylder varebilerne en række krav til kørekomfort, sikkerhed, rummelighed og miljø. Dernæst har GBA Biler et rigtig godt servicekoncept til virksomheder, hvor vi har styr på reparations- og driftsudgifterne. Og så ligger GBA jo bekvemt tæt på os, når der skal udføres service på bilerne.

For de fleste ligner moderne varevogne hinanden, men ligesom med personbiler, så er der en række faktorer, der afgør, hvilket mærke, man foretrækker, og hvor man vælger at handle.

- At bilen opfylder virksomhedens transportbehov samt kravene til fører og brugere er oplagt. Og at der er fornuftig økonomi er naturligvis også væsentlig. Men tillid til forhandleren og kemi med forhandlerens medarbejdere er jo ofte dét, der er svært at beskrive men som gør, at man ender med at skrive under, siger Niels Hansen som forklaring på, hvorfor han efter en del søgen på markedet valgte at lægge ordren på fire varebiler hos den lokale Fiat-forhandler på Korskildelund i Greve.

Ifølge erhvervskonsulent Thomas Boba hos GBA Biler opbygger den store Fiat-forhandler tillid i markedet ved at arbejde målrettet og specifikt med den enkelte kunde. Thomas Bobak fortæller, at GBAs erhvervsteam tager udgangspunkt i det enkelte firmas behov og aktuelle situation for gennem dialog med kunderne at sammensætte en bilflåde, der nøjagtig opfylder behovet.

- Vi er for eksempel særligt opmærksomme på, at stilstand af bilflåden i vores kunders virksomheder er lig med omkostninger. Derfor tilbyder vi låne- og udlejningsbiler som en del af vores erhvervskoncept til de professionelle kunder, fremhæver Thomas Bobak.

En tilgang som i hvert fald slog igennem hos Niels Hansen, der henover sommeren får leveret i alt fire styk Fiat Ducato til brug for opgaver i entreprenør- og anlægsgartnervirksomheden.

Det er en anden lokal virksomhed, Hedebo Skilte i Karlslunde, der har dekoreret alle bilerne med Klingenbergs tydelige og genkendelige firmalogo.


Fakta om Fiat Ducato
- Lastkapacitet på op til 2 tons og 17 m3
- Kører op til 14,7 km på literen, hvilket ifølge Fiat er det laveste forbrug i klassen.
- 4 nye Euro 5 MultiJet-motorer med mellem 115 og 180 hk
- Lav grøn ejerafgift DKK 2980 halvårligt - ifølge Fiat den laveste i klassen
- Priser fra 154.700 kronerexcl. moms.
- Kan leases.
- Serviceaftale kan tegnes.


Klik venligst

© Copyright 2014 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Danske Fragtmænd har fået to ud af fem
- Volvo FH har fået "skåret noget af taget"
- Over 200 udstillere er klar til transportmesse i Herning
- Vognmand i Saltan har fået en ny tre-akslet trækker
- Dækimportør har fået endnu en Renault-lastbil
- Truckcenter udvider sine åbningstider i Aarhus
- MAN vælger ny partner til nødservice i Europa
- Vallem vælger Volvo
- Iveco leverer den tredje Stralis til Vestjyllands Andel
- 3D-tegninger kan give hurtigere leverancer til lastbilkunder
- Vognmandsforretning bor i en skurvogn - og investerer i nye biler
- Slamsugerservice får ny tre-akslet hejseladskærre

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst