Forsiden
      

Konkurrencer er med til at begrænse brændstofforbruget

Fredag 28. marts 2014 kl: 11:22
Af: Redaktionen

Transportvirksomheden K. Hansen Transport A/S i Vejen skriver i sin miljøærklæring, at virksomheden løbende gennemfører konkurrencer blandt chaufførerne for at reducere brændstofforbruget, og sammenholder de enkelte lastbilmærkers brændstofforbrug for at kunne foretage de mest optimale investeringer fremadrettet

Konkurrencer er med til at begrænse brændstofforbruget
De fine ord følges op af handling. K. Hansen Transport A/S har for nylig investeret i 15 nye miljø-optimerede Scania-lastbiler til virksomhedens flåde på i alt ca. 60 lastbiler.


- Vi lægger afgørende vægt både på vores lastbilers miljøegenskaber og vores chaufførers kørestil, siger Jakob Wiborg Hansen, direktør i K. Hansen Transport A/S.


- Da vi skulle investere i nyt rullende materiel, var det oplagt for os at se på Scanias Ecolution-koncept, hvor køretøjet er optimeret til det lavest mulige brændstofforbrug samt uddannelse og coaching af chaufføren i den mest økonomiske kørestil, tilføjer han.


K. Hansen Transport AS' 15 nye Scania'er er alle udrustet med Euro 6-motorer. Fire af de nye lastbiler er to-akslede P 320 sættevogns-trækkere til blandt andet nærdistribution, mens de resterende 11 er en blandling af de større og kraftigere tre-akslede G 410 og G 450 sættevognstrækkere til kørsel som eksempelvis modulvogntog.


- Scanias Ecolution-koncept passer rigtig godt ind i vores virksomhedsfilosofi, som handler om den bedste driftsøkonomi på den lange bane. Det kræver involvering af chaufførerne, for det er dem, der har den største betydning for driftsøkonomien. Derfor har vi da også valgt Scania med blandt andet lav indstigning, fuldautomatisk gearskifte, hvilekøje eller sovekabine, så chaufførernes arbejdsdag bliver så let og komfortabel som muligt, siger Jakob Wiborg Hansen.


De 15 nye Scania til K. Hansen Transport AS er opbygget og klargjort på Scanias opbygningsafdeling i Vojens og leveres i løbet af foråret.


Virksomheden, der er beliggende i Vejen og blev etableret for over hundrede år siden tilbage i 1896, beskæftiger sig blandt andet med dør-til-dør transport over hele Danmark, distribution med kranbiler, fast kontraktkørsel samt kurértransport. Dertil kommer et stort lagerhotel samt egen terminal.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst