Forsiden
      

Opel har lagt vægt på design og nye motorer

Mandag 31. marts 2014 kl: 12:49
Af: Redaktionen

Nyt design inspireret af personbiler, øget komfort og to nye diselmotor er højdepunkterne i den nye Opel Vivaro, der kommer til Danmark til september - både som kassevogn og som bus med op til ni siddepladser i tre forskellige udstyrsniveauer

Opel har lagt vægt på design og nye motorer
Ny Opel Vivaro får en markant front og karakteristiske Opel designkendetegn, som den vingeformede profil på fordørene, der også findes på flere af Opels personbiler.
Den nye Opel Vivaro, er fornyet helt fra grunden, og kombinerer funktionaliteten ved en traditionel kassevogn med komforten fra en personbil. Den nye Vivaro 


Opel peger på, at der er gjort meget for at sikre komfort på niveau med en personbil samtidigt med, at de funktionelle egenskaber er bibeholdt og på flere områder forbedret i forhold til den nuværende version. 


Under motorhjelmen er der nyt i form af valgmulighed mellem to nye 1,6 CDTI dieselmotorer - den ene er en BiTurbo med to turboladere og to ladeluftkølere. 


Den nye Vivaro fremstår mere elegant og med en stor markant grill, markante forlygter med velkendt designtræk fra Opels personbiler i form af det vingeformede LED kørelys. Vingeformen går også igen på siden af bilen ved fordørene, hvor en profil løber fra det øverste af døren til bunden som på flere af Opels personbiler blandt andet Insignia og Astra GTC.  


Den nye Vivaro kommer både som kassevogn og bus med op til ni siddepladser i tre forskellige udstyrsniveauer. Fleksibiliteten omfatter valgmulighed mellem to forskellige længer og to forskellige højder. Den korte version måler godt fem meter i længden, mens den længste er 40 centimeter længere. 


Brændstofforbruget er forbedret, så den nye Vivaro kører over 16 km/l ved blandet kørsel efter EU-normen. Det er godt 15 procent bedre end den nuværende Vivaro.


Bilen skal blandet andet produceres på Opel/Vauxhall fabrikken i Luton i England, der siden den første Vivaro kørte ad samlebåndet i 2001 har produceret næsten 600.000 eksemplarer af Opel/Vauxhall Vivaro og Renault Traffic, som Vivaro deler teknologi med. Fabrikken er løbende blevet moderniseret og udbygget med større kapacitet til at lave specialopbygninger direkte fra fabrikken. 


Første generation af Vivaro solgte ifølge Opel i over 50.000 eksemplarer, hvilket svarer til over 10 procent af det europæiske marked for kassevogne i Vivaro's klasse. 














Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst