Forsiden
      

Daily er klar til tredje omgang

Tirsdag 8. april 2014 kl: 14:51
Af: Redaktionen

Iveco lancerer en ny omgang til de daglige gøremål inden for transport med lette lastbiler og kassevogne. Koncernens Daily-serie er blevet redesignet med fokus på at kunne opfylde alle behov inden for den lette transportsektor - hvad enten der er brug for et chassis eller en færdig kassevogn

Daily er klar til tredje omgang
Den nye Daily, der er tredje generation af Iveco's Daily-serie, vil snart gøre sin entré på de europæiske markeder. I juni bliver den nye Daily præsenteret for den internationale presse i juni. 


Iveco understreger, at der er tale om en helt ny bil, der er et resultat af et samspil mellem tradition og fornyelse. 


Bilen produceres på Ivecos fabrikker i Suzzara i Norditalien og i Valladolid i Spanien, hvor man for nyligt har foretaget betydelige investeringer i fornyelse af produktionslinjerne.


Med sig fra tidligere har den nye Daily sin klassiske chassisramme, som sikrer styrke, fleksibilitet og lang holdbarhed samt lettere opbygningsmuligheder for chassiserne.


I udviklingsafdelingen har man koncentreret sig om begge versioner - chassis og kassevogn - med hovedfokus på sidstnævnte, som på alle måder har fået forbedret sine egenskaber, hvad angår manøvredygtighed og lastekapacitet takket være de optimerede voluminer og lettere adgang med en mere bekvem læssehøjde.


Kassevognens lastekapacitet er optimeret ved en revurdering af forholdet mellem akselafstand, total længde og ladlængde. Resultatet er nye modeller på 18 og 20 kubikmeter, der hører til klassens største, og 11 kubikmeter, der hører til klassens bedste, hvad angår lasteeffektivitet.


Med sit nye design, længere akselafstande og reduceret overhæng bag giver den nye Daily ifølge Iveco optimale køreegenskaber uden at gå på kompromis med sin smidighed i smalle gader. 


Alle modeller op til 3,5 ton er udstyret med nye affjedringer for, som sikrer optimal kontrol med bilen, bedre komfort og større tilladt akseltryk. På modeller med enkelthjul har affjedringen bag desuden fået en ny udformning, så ladhøjden er blevet ca. 55 mm mindre, hvilket gør lastning og losning af bilen lettere.


Den tredje generation af Daily er desuden stærkt orienteret mod virksomheder og gør det muligt at opnå over 5 procent reduktion af brændstofforbruget i forhold til den foregående model, med en betydelig forbedring af bilens totale ejeromkostninger.


Forbedret komfort
For ud for præsentationen fremhæver Iveco, at komforten i den nye Daily er blevet mærkbart forbedret med en mere bekvem og lydsvag kabine, som giver samme førerposition og køreglæde som i en personbil. Interiørets ergonomi suppleres af en bedre lydisolering, et mere effektivt klimaanlæg og en kørekomfort i den gode enden.


Den nye Daily, som Iveco fremhæver som stærk af natur, alsidig, let at køre og tiltrækkende takket være et gennemgribende nyt design, er et mest konkrete eksempel på vedvarende forbedring af et produkt, som i over 35 år har spillet en væsentlig rolle i den lette transportsektor.


Den nye Daily leveres desuden i forskellige minibusversioner, der opfylder behovene hos kunder, der opererer inden for den kollektive personbefordring, både i byen og til hurtig transport udenbys.


Fra juni vil den nye Daily findes hos Iveco-forhandlere i hele Europa.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst