Forsiden
      

Padborg-virksomhed skal have 112 DAF'er

Tirsdag 22. april 2014 kl: 14:27
Af: Redaktionen

ESA Trucks Danmark, der er et datterselskab af hollandske ESA Trucks Group, skal levere 112 lastbiler til E3 Spedition i Padborg. Ordren omfatter 100 DAF XF 460 Euro 6-trækkere og 12 DAF CF 75 Euro 6-forvogne. Trækkerne skal fortrinsvis anvendes til transporter i Tyskland, hvor de blandt andet skal køre distribution for Jysk's tyske datterselskab, Dänisches Bettenlager

Padborg-virksomhed skal have 112 DAF'er

Direktør Ulrik Duwe Andersen, ESA Trucks Danmark (t.v.) og direktør Per Jørgensen, E3 Spedition.

De mange køretøjer skal leveres i løbet af i år, og direktør Per Jørgensen hos E3 Spedition ser frem til at tage det nye materiel i brug. Virksomheden har hovedsæde i Padborg og seks tyske afdelinger i Hamburg, Eschbach, Nettetal, Zarrentin, Homberg og Handewitt. 


E3 Spedition blev grundlagt i 1962 af speditør A.C. Jørgensen og har i dag 400 ansatte - heraf 250 chauffører. Virksomheden har selv 200 trækkende enheder og råder over 450 enheder, samt et stort antal trailere, fortrinsvis gardintrailere.


- Vi ser i øjeblikket en øget optimisme og flere positive takter på det tyske marked, og det smitter naturligvis af på transportbehovet. Hos E3 Spedition lægger vi stor vægt på chaufførkomforten, og det er en af grundene til, at valget faldet på DAF. Desuden har den gode brændstoføkonomi og de fine servicefaciliteter bidraget til vores valg, siger direktør Per Jørgensen.


Hollandsk forhandler med datterselskaber i Danmark og Polen
ESA Trucks Group er hollandsk og verdens sjette største, autoriserede DAF-forhandler med 11 DAF-værksteder i Holland, Danmark og Polen. 


Virksomheden, der blev etableret i 1927 og stadig er 100 procent familie-ejet, er repræsenteret i Holland, Danmark og Polen, hvor der for kort tid siden blev åbnet endnu en afdeling, så ESA Trucks nu har fire afdelinger i landet.


- ESA har meget stor erfaring på området for tunge køretøjer, så derfor har vi masser af solid ekspertise at trække på. Hos ESA sætter vi altid kunden i centrum, og vi lægger stor vægt på, at kunden får en så god oplevelse som muligt, når han handler hos os. Vi ser jo helst, at kunden kommer igen, siger Ulrik Duwe Andersen, der tiltrådte som direktør for ESA Trucks Danmark for kort tid siden.


- Når det gælder lastbiler er DAF jo et absolut kvalitetsmærke, der især er kendt for deres fremragende brændstoføkonomi, samt klassens mest rummelige førerhuse. Vi er meget glade for, at E3 Speditions valg faldt på DAF, siger Ulrik Duwe Andersen.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst