Forsiden
      

Karavanen er vendt hjem

Tirsdag 10. juni 2014 kl: 19:31
Af: Redaktionen

Karavanen er vendt hjem

Renault Trucks melder om en succesfuld karavane rundt i landet. Siden førstedagen i Aarhus første maj slog karavanen, der bestod af store og små lastbiler fra Renault Trucks' modelprogram, lejr otte steder på Fyn, Sjælland og i Jylland

Karavanen er vendt hjem
Karavanens folk.
Hvert sted, hvor karavanen gjorde holdt, havde interesserede mulighed for at prøvekøre Renault Trucks' nye modeller, både i serie T og serie D, samt varebilen Master. Med på turen var også en pølsevogn med pølsemand, der havde sit at se til i løbet af de 14 karavanedage. Alt i alt blev der langet knap 3.000 pølser over disken.


Det var første gang, at Renault Trucks havde mulighed for at fremvise distributionsprogrammet serie D. Danmarkspremieren tiltrak sig en del positiv opmærksomhed. Udover en masse prøvekørsler på D-serien var T-serien også populær blandt de besøgende, og der var en overvældende positiv respons fra dem, der fik en køretur. 


- Det var ikke overraskende, men derfor stadig positivt, at så mange interesserede kiggede forbi og fik en prøvekørsel i vores nye produktprogram, siger Brian Jensen, Sales Manager Renault Trucks for lastbiler over 16 t.


- Det var tydeligt, at nogle af de fremmødte tvivlede på, hvorvidt ændringerne på det nye produktprogram var så store, som de havde læst i medierne, men efter at have prøvekørt modellerne herskede der ingen tvivl om de store fordele, som det nye produktprogram besidder, siger han videre og fremhæver, at især det nye design og de store muligheder for brændstofbesparelser blev fremhævet igen og igen. 


- Forespørgslerne på vores nye lastbiler var allerede inden karavanen stor, men det er tydeligt at karavanen har øget interessen og det klager vi ikke over, siger han.


Karavanen var også en god mulighed for at introducere de nye forhandlere i lokalområdet og med karavanestop hos både Autohuset Vestergaard, Skifter Lastbil, Titan Lastvogne og Volvo Truck Center var der rig mulighed for at kunderne kunne få et indblik i, hvordan det nye forhandlernetværk fungerer. 


Renault Trucks er sponsor for racerkøreren Jan Magnussen og hans DTC team Magnussen Racing Experience og hos Volvo Truck Center i Taastrup var Jan Magnussen selv til stede og skrev autografer og fremviste sin DTC racerbil for de fremmødte. 


Renault Trucks' karavane besøgte i maj otte filialer på både Sjælland, Fyn og i Jylland. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst