Forsiden
      

Fire Volvo-mekanikere blev hædret ved medalje- og legatfest

Mandag 7. juli 2014 kl: 15:00
Af: Redaktionen

Blandt de 100 prismodtagende håndværkere ved Medalje- og Legatfesten 20. juni på Odense Rådhus var hele fire nye svende udlært fra Volvo Trucks' netværk i Regionsyddanmark. Lastvognsmekaniker Jonas Holm modtog i forbindelse med festen Volvo Group Trucks' legat på 5.000 kroner

Fire Volvo-mekanikere blev hædret ved medalje- og legatfest
Administrerende direktør Søren Wettergreen overrækker Volvo Group Trucks' legat til Jonas Holm fra Autohuset Vestergaard i Odense.
Det var med stor glæde og stolthed at administrerende direktør for Volvo Group Trucks Danmark Søren Wettergreen kunne overrække Volvo Group Trucks' legat på kr. 5.000 til Jonas Holm, der er udlært hos Autohuset Vestergaard i Odense. 


Da det er erhvervsskolerne, der indstiller en række lærlinge, og Haandværker- og Industriforeningen, der så udpeger vinderen, var det ikke på forhånd givet, at legatet ville tilfalde en fra Volvos netværk.


Jonas Holm var en af de fire Volvo-mekanikere blandt de 100 nye svende fra i alt 26 håndværksfag, der er blevet uddannet i Region Syddanmark i denne omgang. Fælles for alle deltagerne var, at de inden for det seneste år har afsluttet deres uddannelse med exceptionelt gode resultater. 


- Det bekræfter os i, at vi er godt på forkant med uddannelsesarbejdet, siger kompetenceudviklingschef Torben Pihler, Volvo Group Trucks Danmark. 


- Vores dygtige forhandlere fortsætter - i samarbejde med Syddansk Erhvervsskole - med at uddanne lærlinge med topkarakter, og vi leverer fortsat lige så mange medaljetagere som resten af lastvognsbranchen tilsammen, siger han videre.


Administrerende direktør Søren Wettergreen udtaler efterfølgende, at Volvo Group Trucks er glad for at være med til at markere dagen.


- Det er en milepæl både for de unge mennesker og deres familier, men så sandelig også for Volvo Group Trucks og vores forhandlere. Vi har som erklæret mål at have de bedste medarbejdere i branchen, og dagen i dag viser, at vores satsning på uddannelse bærer frugt, siger Søren Wettergreen og fortsætter:


- Uddannelse og efteruddannelse er tydelige elementer i Volvos strategi for at fastholde og udvikle vores position. Vi vil være kundernes foretrukne valg, og de bedste uddannelser og medarbejdere er en del af denne målrettede satsning.

Medalje-mekanikerne foran Odense Rådhus sammen med kompetenceudviklingschef Torben Pihler  og vognmand Henrik Guldagers Volvo FH Art. Anders Paabøl Thomsen, Volvo Truck Center, Holstebro, Michael Ottesen Sørensen, Volvo Truck Center, Brønderslev, Nicolai Lave Lundgren Kragh, Titan Lastvogne, Ringsted, og Jonas Holm, Autohuset Vestergaard, Odense









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst