Forsiden
      

Vognmand i Tromsø handlede bil 2.500 kilometer mod syd

Onsdag 23. juli 2014 kl: 10:00
Af: Redaktionen

Vognmand i Tromsø handlede bil 2.500 kilometer mod syd

Scania Danmarks opbygningsafdeling i Vojens har leveret en sættevognstrækker til vognmændene Stein Harry Johansen og Karl Morten Mortensen fra Tomo Transport i Tromsø i det allernordligste Norge.

Vognmandsfirmaet Tomo Transport i Tromsø ca. 600 km nord for Polarcirklen var via en norsk kollega blevet opmærksom på de danske Scania-medarbejderes kompetencer. De to vognmænd Stein Harry Johansen og Karl Morten Mortensen fra Tomo Transport besluttede derfor at købe firmaets nyeste lastbil, en 3-akslet Scania R 730 sættevognstrækker, hjemme hos den lokale Scania-forhandler i Tromsø og transportere den mere end 2.500 km sydpå til Vojens for at få den opbygget, lakeret og udrustet. Det skriver Scania Danmark i en pressemeddelelse.

- Vi valgte at få bilen opbygget i Danmark, fordi der ikke er leverandører i Norge, der kan matche kompetencerne hos Scania i Vojens. Samtidig er de danske priser konkurrencedygtige med norske, så vi var ikke i tvivl, siger vognmand Karl Morten Mortensen.
Han råder over tre lastbiler, der bl.a. kører lokal distribution i Nordnorge samt kører mellem Tromsø og Kirkenæs tæt ved den russiske grænse.

- Vi havde store forventninger til opbygningen af den nye bil, og vi er ikke blevet skuffet. Folkene i Vojens har lyttet til vores ideer og ønsker og har været meget åbne i dialogen, så det kunne ikke være bedre, siger han.
- Vi har løbende fået information og fotos af bilen, så vi vidste, at det ville blive godt. Vi har lige hentet den, og opbygningen er faktisk endnu bedre, end vi havde forventet, fastslår Karl Morten Mortensen.

God kontakt med kunden
- Når der er flere tusinde kilometer mellem os og kunden, er god kommunikation pr. e-mail og telefon afgørende for et godt resultat. Når vi er enige om den præcise specifikation på opbygningen og indholdet i ordrebekræftelsen, går vi i gang og sender løbende statusbeskrivelser, fotos og information til kunden, så han kan følge med under hele processen. Her er det også muligt at rette lidt til undervejs efter kundens ønsker, så vi oplever heller ikke den geografiske afstand som en barriere, fastslår Otto Hirschel, leder af Scania Danmarks opbygningsafdelinger i Vojens og Aarhus.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst