Forsiden
      

Påhængsvognskobling kommer i ny version

Tirsdag 7. oktober 2014 kl: 10:35
Af: Jesper Christensen

VBG's storsælgende 795-kobling lanceres nu i ny version, der er født med fangmundsforlænger. Samtidig er den nye 795 V-2 lettere og stærkere og end sin forgænger, og fangmunden kan hurtigere udskiftes

Påhængsvognskobling kommer i ny version
VBG 795 har i mange år været blandt de foretrukne koblinger til 57 mm trækøje. Nu kommer koblingen i en ny version med en række nye funktioner til at lette indstyringen og reducere risikoen for skader og ulykker. Samtidig er konstruktionen forbedret, så koblingen ikke alene er blevet nemmere at installere, men også mere robust, hvilket reducerer behovet for service og vedligehold.


Ram rigtigt og let ved sammenkobling
VBG 795 V-2 er designet til tunge kærrer, påhængsvogne med boggiaksel samt dollier med trækøje efter VBG-standard (Ø 57 mm). Chaufføren kan glæde sig over, at den nye kobling kommer med fangmundsforlænger. 


- Ikke alene bliver det nemmere at 'ramme rigtigt' ved indstyringen. Det betyder også, at vognmændene reducerer skader på andet udstyr, hvis uheldet skulle være ude, siger administrerende direktør Per Mikkelsen fra VBG Group Sales A/S.


- Den nye 795 V-2 er lettere end sin forgænger og fremstillet af et stærkere materiale, hvilket resulterer i færre værkstedsbesøg. Desuden er fangmunden meget hurtig og let at udskifte. Ved at løsne seks skruer kan man nemt trække den ud og på den måde både spare tid og penge, fortsætter han.


Tre forskellige modeller
VBG 795 V-2 fås i tre modeller til forskellige kundebehov og monteringskrav. Den første model har bevaret to korte læber i fangmunden, hvilket er en fordel ved installation på steder med begrænset plads, mens den anden variant er udstyret med en længere læbe nederst, hvilket gør det lettere at indstyre tunge påhængskøretøjer, hvor trækstangen havner under koblingen.


Den tredje model har forlængede læber både øverst og nederst, som giver optimal sikkerhed og støtte ved indstyring. Modellen kan monteres i alle koblingshøjder.


ECE-certifikat og helbilsgodkendelse
Alle VBG's produkter har længe været EU-godkendte. Nu er de desuden godkendt i henhold til ECE's forskrifter, som gælder i 56 lande i og uden for Europa, og som fra i år bliver til krav. - VBG 795 V-2 er ikke alene typegodkendt til helbilsgodkendelse, men kan leveres færdigmonteret på trækbjælke. På denne måde sikres det, at køretøjet fra starten overholder alle gældende bestemmelser og er fremtidssikret for en høj gensalgsværdi, siger Per Mikkelsen, der ser det nye produkt som en stærk tilføjelse til VBG's koblingskoncept.


- Produktet styrker yderligere vores koblingskoncept, som også omfatter trækstænger, trækøjer, gavle, trækbjælker, bagkofangere og tilbehør. Alle dele arbejder sammen i et robust og gennemtænkt system, hvor hver enkelt del er optimeret for maksimal sikkerhed og ydeevne samt længere levetid. Det er vores måde at skabe branchens mest pålidelige løsninger på, siger han.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst