Forsiden
      

Messecenter Herning: Transportmessen er kommet godt fra start

Mandag 1. september 2014 kl: 19:12
Af: Redaktionen

Når MCH Messecenter Herning i dagene 19. - 22. marts næste år åbner for den 13. transportmesse i hallerne er det med lastbilimportører og bussektor er tilbage i udstillerfeltet, der også rummer trailere, opbygninger, kraner, varebiler og tilbehør

En af de virksomheder, der hele tiden har bakket op om transportmessen i Herning, ser frem til at være med igen. For administrerende direktør Hans Anker Holm fra SAWO er forberedelserne i fuld gang.


- Vi deltager altid på udstillingen Transport i Herning. Det er den største og mest professionelle messe, der henvender sig til de danske kunder. Det er en god mulighed for os og vores kunder at mødes og diskutere muligheder og kommende forretninger. Grundet vores store produktprogram, ser vi MCH som en rigtig fin mulighed for fremvise det vi kan, siger Hans Aker Holm. 


Mål om 200 udstillere
I 2013 deltog 181 udstillere på transportmessen, som blev besøgt af 14.346 fagfolk fra 5.525 repræsenterede virksomheder i transportbranchen. På Transport 2015, hvor lastbilimportørerne og bussektoren er tilbage i udstillerfeltet, arbejdes der ud fra et mål om 200 udstillere.


- Efter en konstruktiv evalueringsrunde med såvel udstillere som besøgende er konceptet for Transport 2015 blevet udarbejdet og positivt modtaget. Vi har arbejdet på højtryk for at nå bredt ud til branchen. En bredere transportmesse er med til at give de besøgende en bedre oplevelse, understreger projektleder Betina Engholm fra MCH og tilføjer:  


- Med flere end seks måneder til åbningen er målet om 200 udstillere meget realistisk. 189 udstillere har reserveret stand på transportmessen, mens busmessen forventer minimum 40 udstillere.


Betina Engholm freemhæver messens aktivitetsprogram, der har stort fokus på specialopbygninger.


Det nye tiltag "Årets Specialopbygning" på transportmessen består blandt andet af en specialudstilling og en kåring, hvor man som besøgende har mulighed for at give sin stemme på "Årets Brugsbil" og "Årets Nybil".







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst