Forsiden
      

Skare valgte Iveco EuroCargo: De lokale og gode relationer var afgørende

Onsdag 10. september 2014 kl: 10:01
Af: Redaktionen

Skare Meat Packers K/S i Vejen, der opskærer, pakker og leverer fersk oksekød til forbrugere over hele landet - og i udlandet - valgte LKJ Biler i Vejen, der blandt andet forhandler store og små biler fra Iveco, som leverandør af en ny distributionsbil. Den nye bil - en Iveco EuroCargo ML120EL19 med Euro 6 motor blev valgt på baggrund af gode relationer til en lokal leverandør, der havde produktet, der passede til transportopgaven

Skare valgte Iveco EuroCargo: De lokale og gode relationer var afgørende




Per Bromerholm, der er teknisk chef hos Skare, forklarer, at virksomheden oplever en stigende efterspørgsel efter sine produkter og dermed et voksende behov for at sikre distributionen til kunderne på det danske marked. 
Det fik Skare til at se sig om efter en leverandør - som udgangspunkt en fra Vejen-området - der kunne levere en løsning.


Det kunne LKJ Biler i Vejen med en ny Iveco EuroCargo ML120EL19 opbygget med kølekasse fra LJ Handel, så det opskårne og pakkede oksekød kan leveres i en ubrudt kølekæde frem til kunderne.


Ud over at være lokal, har LKJ Biler gennem en årrække har forbindelser til Skare. De gode forbindelser spillede også ind, da LKJ Biler blev valgt som leverandør.


Per Bromerhom forklarer, at den nye Iveco Euro Cargo, der er dekoreret hos Ladelund Skilte i Vejen, nok ikke får lov til at køre alene, selvom der er tre chauffører koblet på bilen, så den kan køre i to-holdsskift.


- Vi har planer om at investere i tre-fire stykker mere inden for det næste års tid, siger han og forklarer, at den nye distributionsbil kører efter et nøje planlagt skema for at kunne udnytte kapaciteten bedst muligt - og levere til kunderne til aftalt tid.


Arbejdsgruppe planlagde kørsleb
- Vi havde en arbejdsgruppe på tre til at planlægge kørslen, inden vi tog bilen i brug, forklarer den tekniske chef. 

Han peger på, at god distribution ikke blot leveres ved at sende bilen ud at køre med varerne. Det kræver planlægning og en god dialog med modtagerne af varerne.


Per Bromerholm fremhæver også, at selvom bilen er ny og som udgangspunkt skal kunne køre problemfrit, er der taget højde for eventuelle driftsforstyrrelse med en 24-timers hotline til LKJ Biler. Det betyder, at LKJ Biler har påtaget sig opgaven med at bringe de nødvendige informationer frem til servicevognen, hvis det bliver nødvendigt med assistence mellem serviceintervallerne.


Skare står for transporten
En anden grund til, at Skare har investeret i den nye Iveco EuroCargo, er, at virksomheden selv står for transporterne fra opskæringshallerne på Industrivej Syd i Vejen og frem til kunderne - uanset om det er med Skare's egne lastbiler eller med fremmede vognmænd.


I dag har Skare i Vejen to forvogne opbygget med kølekasse og to sættevognstrækkere. Derudover har Skare syv køletrailere og fem mindre varebiler.


Per Bromerholm har som teknisk chef til opgave at stå for den daglige vedligeholdelse af maskiner, produktionsanlæg og vognpark. Derudover er han med, når der skal købes nyt materiel - eksempelvis en ny distributionsbil hos LKJ Biler.


Om Skare gruppen
Ud over Skare Meat Packers K/S i Vejen omfatter Skare Gruppen blandt andet et slagteri i Aarhus og en virksomhed i Christiansfelt, der blandt andet fremstiller specielle pølser.Omkring 50 procent af det oksekød, der bliver opskåret og pakket i Vejen, bliver leveret til små og store kunder i Danmark. Den anden halvdel går til udlandet.

Hans Jørgen Kjær Jørgensen fra LKJ Biler (tv) overrækker direktør Kurt Skare, Skare Gruppen, nøglerne til den nye Iveco EuroCargo, der allerede er godt i gang med at distribuere de mange forskellige Skare-produkter til kunder over hele landet.


Den nye Iveco EuroCargo ML120EL19 er dekoreret hos Ladelund Skilte i Vejen og sender et tydeligt signal til omgivelserne om, hvor den kommer fra.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst