Forsiden
      

Lastbilleverandør har fordoblet sin omsætning på serviceydelser

Torsdag 11. september 2014 kl: 11:12
Af: Jesper Christensen

Scania i Danmark har fordoblet sin omsætningen på køretøjsrelaterede serviceydelser, Vehicle Related Services (VRS). Scania vurderer, at kunderne har taget godt imod konceptet, og at man har set rigtigt ved at fokusere yderligere på servicemarkedet for rullende materiel til landevejstransport gennem en række strategiske partnerskaber med førende leverandører og producenter til transportbranchen, så man kan tilbyde komplette serviceløsninger på rullende materiel til landevejstransport

Lastbilleverandør har fordoblet sin omsætning på serviceydelser
Det gælder både reparation samt levering af reservedele og komponenter til trailere, læssebagsmække, aksler, hydraulisk udstyr med videre.


- Moderne transportvirksomheder efterspørger effektive og konkurrencedygtige serviceløsninger til deres lastbiler og tilhørende materiel. Når vi har kundernes lastbiler inde på vores værksteder til service og reparation er det oplagt, at vi samtidig servicerer deres trailere, opbygninger og andet transportmateriel, siger Bjarne Jensen fra Scania Danmark A/S. Han er VRS Manager - altså ham der står for den kørtøjsreaterede service - Vehicle Related Services


- Vi startede så småt konceptet op i 2012, men i den senere tid har vi oplevet en markant stigende efterspørgsel. I løbet af det seneste halve år har vi mere end fordoblet omsætningen på VRS-aktiviteterne, og der er især stor efterspørgsel på reparation af lifte, traileraksler, bremser, affjedringer og lignende inklusiv de tilhørende sliddele, siger Bjarne Jensen og peger på, at der også er stigende efterspørgsel efter store komponenter som hydraulikstempler, støtteben, liftplader og drejeskamler.


- Vi vil løbende udvide sortimentet i takt med efterspørgslen, tilføjer han.


Gode kundeerfaringer
Blandt de kunder, som oplever en driftsøkonomisk fordel ved at benytte Scania Vehicle Related Services, er Danske Fragtmænd Transport A/S.


- Det er både mere konkurrencedygtigt og en administrativ lettelse for os at overlade en stor del af service og reparation af vores store trailerflåde til de autoriserede Scania-forhandlere. De klarer som regel trailerreparationerne med det samme, og skulle delene mangle på lageret, skaffer de dem hurtigt hjem, siger teknikchef Kenneth Jespersen fra Danske Fragtmænd Transport i Aarhus.


- For os gælder det om at reducere omkostningerne, øge driftssikkerheden og maksimere rådighedstiden for vores rullende materiel. Her har vi gode erfaringer ned Scanias setup med fokus på både lastbilerne og det tilhørende materiel, fastslår han pg fremhæver, at det er desuden en administrativ fordel for Danske Fragtmænd Transport at kunne reducere antallet af leverandører ved at lade Scania-forhandlerne rundt omkring i landet stå for mange af reparationerne af alt fra et knust lygteglas til mekaniske reparationer og udskiftning af et bukket hydraulikstempel.


Fakta om Scania Vehicle Related Services
  • Ud over servicering og reparation af Scania lastbiler og busser samt lastbiler og busser af andre mærker tilbyder den danske Scania-organisation også servicering, reparation og levering af reservedele samt komponenter fra førende leverandører og producenter af trailere, aksler, bremsekomponenter, læssebagsmække, opbygninger mv.
  • Scania håndterer og bestiller reservedele samt komponenter til rullende transportmateriel sammen med Scanias egne reservedele og komponenter i sit europæiske reservedelssystem med daglig levering til samtlige 26 autoriserede forhandleranlæg fra strategisk placerede centrallagre samt lokal lagerføring af de mest gængse komponenter. Det gælder blandt andet Zepro, Bär og Dhollandia (læssebagsmække), Schmitz Cargobull (trailer-, aksel- og kølemaskinekomponenter), SAF og Meritor (traileraksler og bremsekomponenter), Wabco og Knorr (bremsekomponenter), VBG, Rockinger og Jost (tilkoblingsanordninger og drejeskamler) samt HYVA (hydraulikkomponenter).
  • Den danske Scania-organisation kan ud over at reparere og levere reservedele samt komponenter desuden udføre eftersyn og garantireparationer for VRS-samarbejdsparterne, idet Scanias medarbejdere er uddannet af leverandørerne i netop deres produkter.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst