Forsiden
      

Renault Trucks T-serie vandt foran DAF og Mercedes-Benz

Onsdag 24. september 2014 kl: 09:22
Af: Jesper Christensen

Den franske lastbilproducent, Renault Trucks, der er en del af AB Volvo-koncernen, blev belønnet med 129 stemmer, da den internationale jury bag Truck of The Year skulle finde ud af, hvem der skulle køre hjem fra IAA-messen i Hannover med titlen som Truck of The Year 2015

Renault Trucks T-serie vandt foran DAF og Mercedes-Benz
Renault Trucks lagde med de 129 stemmer afstand til DAF's CF distributionsserie, der fik 81 stemmer og Mercedes-Benz' nye Atego, der fik 49 stemmer.


Lastbilproducenter, der inden for de seneste 12 måneder har præsenteret en lastbil - ny eller opdateret, som samtidig bar bidraget til effektivitet på landtransportområdet baseret på en række punkter som for eksempel teknologiske fremskridt, komfort for chaufføren, sikkerhed, køreegenskaber, brændstoføkonomi, miljøhensyn og den totale omkostninger i en lastbils levetid, kan være med i kampen om Truck of the Year-trofæet.


Ifølge juryen har Renualt Trucks' T-serie fortjent at blive Truck of the Year 2015, fordi den nye lastbilserie repræsenterer en stort skridt fremad i forhold til de tidligere modeller fra den franske lastbilproducent. T-serien kombinerer ifølge juryen det bedste fra de tidligere Magnum-modeller og Premium Road-modeller i form af ikke mindst komfort, prestige og brændstoføkonomi.


Juryen fremhæver især designet af førerhuset, den gode støjisolering, de komfortable sæder og at de centrale betjeningsknapper med mere er placeret tæt på rattet. Derudover peger juryen på aerodynamikken, udsynet og kabinens gode arbejds- og hvileforhold.


På det mere tekniske område peger juryen på T-seriens 11-liters og 13-liters motorer, der i kombination med den seneste udgave af Renault Trucks Optidriver automatiserede gearkasse giver en god brændstoføkonomi og ydeevne. Dertil kommer Renault Trucks Eco Cruise-kontrol, der har tre forskellige indstillinger, som tillader chaufføren at vælge den optimale indstilling til den aktuelle kørsel til gavn for brændstoføkonomien.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst