Forsiden
      

Vognmanden har fået sin drømmebil

Tirsdag 4. november 2014 kl: 11:24
Af: Redaktionen

HMK Bilcon, der er en førende leverandør af vægtoptimerede transportløsninger opbygget i aluminium, har leveret en olietankbil til vognmand Finn Rasmussen. Det nye vogntog er sat sammen efter vognmandens egne ønsker, der baserer sig på 20 års erfaring med oliekørsel

Vognmanden har fået sin drømmebil
Vognmand Finn Rasmussen kører fyringsolie og diesel for Statoil på Østsjælland mellem Køge og Møn. Med Det nye vogntog, der består af en tre-akslet forvogn med en tankkapacitet på 18.000 liter og fire-akslet påhængsvogn med en kapacitet på 30.000 liter, har en samlet totalvægt på 56 ton.


- Det er mit indtryk, at de fleste vælger at have fire aksler på forvognen for at have den største kapacitet hér. Men mange af de privat- og landmandskunder, jeg betjener, bor ofte nede ad meget små markveje, hvor det er en klar fordel, at kunne nøjes med en mindre forvogn og større hænger, der kan frakobles, siger Finn Rasmussen og fortsætter:


- Når man har kørt olie i 20 år, får man mange ideer til, hvordan ens drømmebil skal indrettes for på bedste måde at kunne servicere kunderne og give en god arbejdsdag. Derfor har jeg set denne bil, som en mulighed for at få min drømmebil, og det er det blevet.


Sikkerheden forberedt til fremtidige kravUd over smart indretning, flot design og automatisk sammenkobling af forvogn og påhængsvogn er Finn Rasmussens olietankbil bygget med tanke på sikkerheden.


- Jeg har valgt at få monteret HMK Bilcons SafeCon-sikkerhedssystem, der blandt andet kan forhindre fejltankninger og andre uheld. Jeg har ikke selv oplevet fejl i årtier, og det er heller ikke et kunde- eller myndighedskrav endnu, men jeg tror, at det sagtens kunne ske i bilens levetid. Jeg synes også, at det er en naturlig del af den service og kvalitet, jeg leverer, siger Finn Rasmussen.


- Som markedsleder er der naturligvis mange olietankbiler, som forlader HMK Bilcon gennem år og dag. Men Finn Rasmussens adskiller sig alligevel fra de fleste. Her har vi leveret noget af det ypperste, vi kan på alle områder. En skræddersyet olietankbil med alt det bedste huset formår på områder som indretning, design og ikke mindst rent teknologisk, siger salgschef Carsten Thorhauge.


HMK Bilcon er en af Skandinaviens førende leverandører af specifikke transportløsninger inden for produktområderne: Fuel Tank, Defense, Healthcare and Mobile solutions. Virksomheden er grundlagt i 1895 og har siden 1955 fokuseret på de nuværende forretningsområder. Virksomheden har ca. 100 medarbejdere.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år
- Lysende elektrisk lastbil skal give genklang
- Vognmand fra Kalundborg fik opbygget ny trækker i Jylland
- Transportvirksomhed på Vestsjælland tager læsset med ny fire-akslet tiptrailer med Hardox-lad
- Tysk lastbilproducent sender 200 lastbiler med brintforbrændingsmotorer ud på vejene

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst