Forsiden
      

Vognmandsforening inviterer til sparke-dæk-dag i Odense

Onsdag 5. november 2014 kl: 09:24
Af: Redaktionen

Lørdag 8. november har Fyns Vognmandsforening sat alle interesserede virksomheder, der driver vognmandsforretning eller firmakørsel, stævne på AMU Fyn på C.F. Tietgens Boulevard i Odense

Tanken bag sparke-dæk-dagen, som er arrangeret af Fyns Vognmandsforening, er, at give alle virksomheder, der driver vognmandsforretning og firmakørsel på Fyn mulighed for at mødes og få en snak om teknik, lovgivning og diverse dagligdags udfordringer som fynsk vognmand.


- Vi vil gerne samle alle interesserede vognmænd og ikke bare medlemmer af Fyns Vognmandsforening, men vi vil godt samtidig gøre opmærksom på de muligheder og fordele, der er ved at være med i foreningen. Vi har fået omkring 40 udstillere af grej, biler og services til vognmænd til at komme, så der vil være nok at se på, siger formand for Fyns Vognmandsforening Frants Hansen fra Melby Vognmandsforretning i Søndersø.


Ifølge Frants Hansen er fynske vognmænd ikke ligefrem ramt af noget opsving endnu. Og der er masser af udfordringer i lokalområdet, som Fyns Vognmandsforening bruger tid på.


- Blandt andet har vi haft dialog med Odense Kommune om det uheldige i, at Rismarksbroen har været lukket for tung trafik over 24 ton. Vi går gerne ind i sådanne sager, hvor vognmændene føler, at deres vilkår er vanskelige, siger han.


Fyns Vognmandsforening har i øvrigt lige indgået en brændstofaftale med Statoil, der giver nogle fordelagtige rabatter på diesel og AdBlue og andre services til vognmænd, der er med i foreningen. 


- Der er nogle kontante fordele ved at være med i foreningen og dermed også i DTL - Danske Vognmænd, som vi er en del af. Samtidig gør det, at vi organiserer os, at vognmændenes stemme i den politiske debat bliver så kraftig, at den høres helt ind på Christiansborg, påpeger Frants Hansen.


Arrangementet Vognmandens Dag afholdes lørdag 8. november hos AMU Fyn, C.F. Tietgens Boulevard i Odense. Der er gratis adgang fra klokken 10 til 15 - og gratis rundstykker, kaffe, grillpølser samt øl og vand.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst