Forsiden
      

LKJ Biler har fået en Iveco-ekspert tilbage

Mandag 17. november 2014 kl: 12:59
Af: Redaktionen

Med en baggrund som person- og lastbilmekaniker og mange års erfaring med salg af specielt varevogne og lastbiler i den lettere ende er Karl Knudsen tilbage hos LKJ Biler i Vejen, som dermed styrker indsatsen på dette område. - På en måde er jeg kommet hjem igen, siger Karl Knudsen, der startede i sit nye job som salgskonsulent hos LKJ Biler med speciale i Iveco's Daily- og EuroCargo-serier første oktober


LKJ Biler har fået en Iveco-ekspert tilbage
Med bemærkningen hentyder han til, at han i en årrække fra 1988 til 1999 var ansat som transportkonsulent hos netop LKJ Biler, med ansvaret for salg af Iveco.


Karl Knudsen forklarer, at han i sin pause fra LKJ Biler har arbejdet som transportkonsulent hos blandt andet Iveco Danmark med udgangspunkt i Herning og senere hos nu lukkede Trucks Noer i Kolding, der også forhandlede Iveco.


Frem til Karl Knudsen fik tilbudt at komme hjem til LKJ Biler i Vejen, arbejdede han hos en Iveco forhandler i det sønderjyske, der hovedsageligt har fokus på Iveco's varebiler og mindre lastbiler.


Dermed tager Karl Knudsen sin mangeårige erfaring med Iveco med sig til LKJ Biler, hvor han i løbet de første par uger fik solgt flere nye Iveco varebiler til levering senere i oktober.


- Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt så stor interesse, der er for den nye Iveco Daily, der blev introduceret i sommer og til stor glæde for alle os, der arbejder med Iveco, netop er blevet kåret til Årets varebil 2015 af en enig europæisk jury, siger han.


Sælger mere end bare biler
For Karl Knudsen er det vigtigt at understrege, at når det gælder erhvervsvirksomheder - det kan være indenfor håndværk, industri eller transport - så skal man altså kunne mere end at sælge en bil.


- Jeg er overbevist om, at vi skal væk fra rollen som leverandør og i stedet koncentrere os om at blive kundens samarbejdspartner. Jeg lægger vægt på ikke bare at sælge en bil, men transportløsninger, siger han og forklarer, at med en transportløsning får kunderne ikke blot en god bil, men også tryghed i hverdagen hvad angår for eksempel økonomi og drift.


- Egentlig mener jeg, at vi ikke sælger erhvervsbiler, men transport løsninger og tryghed. Netop tryghed er jo det, vi alle efterspørger, påpeger han og forklarer, at hos LKJ biler findes der ingen standard løsninger.


Hver opgave bliver tilpasset den enkelte kundes ønsker, netop fordi kundeønsker og den rigtige løsning ikke altid er ens. Karl Knudsen forklarer, at alt for mange montørbiler i dag vejer langt mere end de må.


- Ofte er ejeren af bilen slet ikke bevist om, at den er kraftigt overlæsset, og her starter en rigtig rådgivning med en behovsanalyse, der blandt andet indebærer en kontrolvejning af den gamle bil. For kun derved kan det fastlægges om bil størrelse, motor og totalvægt er den rigtige, siger han.


Hos andre kunder - for eksempel pakkedistributører, der kører mange kilometer hver dag - er det andre forhold, der spiller afgørende ind. Her der det især brændstoføkonomi, drift sikkerhed og service, og mulighed for at tilbyde en erstatningsbil, der afgør, om det bliver Karl Knudsen og LKJ Biler i Vejen, der skal levere de nye biler. Her er den nye Iveco Daily, der blev lanceret i foråret, og derefter kåret som Årets varebil i Europa 2015 af en enig jury, godt med, når det gælder brændstoføkonomi, køreegenskaber, driftssikkerhed, kvalitet.


- Med den nye Daily kan vi stadig levere den rigtige bil til opgaven, siger Karl Knudsen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år
- Lysende elektrisk lastbil skal give genklang
- Vognmand fra Kalundborg fik opbygget ny trækker i Jylland

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst