Forsiden
      

Dansk DAF-mekaniker blev kåret som Europas bedste

Fredag 21. november 2014 kl: 10:23
Af: Redaktionen

- Det var ligesom EM i '92, siger mekaniker Mike Christensen fra Truckcenter A/S, som fire måneder efter, han blev kåret til Danmarks bedste DAF-mekaniker, han taget titlen som europas bedste i konkurrence med 4.500 kolleger fra 11 lande

Dansk DAF-mekaniker blev kåret som Europas bedste
Præmien, et rejsegavekort på 6000 euro, vil Mike Christensen bruge til en bilferie på Island med familien. Til højre ses Johan Drenth, der er eftermarkedsdirektør hos DAF. Foto: DAF Trucks N.V.
Konkurrencen, hvor Mike Christensen fra Truckcenter A/S erobrede titlen som den dygtigste af Europas 4500 DAF-mekanikere, foregik over to dage på DAF' fabrik i Eindhoven i Holland. Her skulle Mike Christensen i konkurrence med folk fra Europas største værksteder løste prøverne med forsvindende få fejl. Prøverne foregik på computer og på de otte praktiske reparationsstande - og skulle klares bedst muligt på kortest tid.


- Det var lidt ligesom EM i '92. Min værkfører og jeg tog derned for at hygge og have det sjovt, men kom hjem med pokalen. Mange af de andre var tydeligt nervøse og lagde et enormt forventningspres på sig selv. Men prøverne svarede egentlig til de problemstillinger, vi står overfor på værkstedet hver eneste dag, så det var bare at løse problemerne hurtigt og effektivt, som man nu plejer, siger Mike Christensen.


Kjeld Clausen, direktør for Truckcenter A/S, er meget stolt af medarbejderen, som han selv har udlært i sin tid som værkfører. 


- Mike har været her i 20 år og er opflasket med værdierne viden, kvalitet og service samt ambitionen om at være kundernes førstevalg, og ligesom vores øvrige mekanikere er han løbende efter- og videreuddannet. Modsat de værksteder, der fokuserer på opbygning af nye biler, spiller fejlfinding og service en stor rolle hos os. Derfor er vi vant til at løse komplekse problemer, når andre værksteder må give op, og Mike mestrer alle mekanikerfagets discipliner. Jeg er meget stolt af, at vores team har fostret en europamester, siger Kjeld Clausen.
 

Mikes Christensens nærmeste leder, Allan Roth, heppede fra sidelinjen, da sejren blev hevet i land, og er ovenud begejstret. 


- Det er supergodt gået. Mike var bestemt ikke oppe mod amatører, og der var hverken mulighed for at forberede sig eller nogen hjælp at hente. Det var udelukkende et spørgsmål om at kombinere sin viden og sine kvalifikationer for hurtig og effektiv problemløsning. Mange var imponerede over den måde, Mike tacklede det hele på, siger værkføreren, der melder om rødglødende telefoner efter sejren. 


- Vi har modtaget tonsvis af lykønskninger på telefon, mail og Facebook, og jeg tror da også, at vi får nye kunder på den konto, siger han.


Kurt R. Nielsen, der er Country Parts Manager hos DAF Trucks Danmark, var også vidne til konkurrencesejren i Holland. Han er stolt over, at Danmark formår at markere sig så stærkt i europæisk sammenhæng. 


- Alle DAF-mekanikere i Europa følger samme kursusprogram, og ved konkurrencen bliver det afdækket, hvem der er allerbedst. Vi er meget stolte over, at det for første gang er en dansker, der vinder. Mike er utrolig dygtig og vedholdende - og en mester i kompleks teknisk problemløsning. Sejren er også et skulderklap til Truckcenter A/S for høje faglige standarder og et suverænt internt samarbejde. Det er klart, at det gode faglige miljø på værkstedet bidrager til at skabe dygtige specialister, og omvendt spredes Mikes store viden og ekspertise til hans kolleger, siger Kurt R. Nielsen.


Mike Christensen bor i den lille by Lintrup sydvest for Vejen og er tilknyttet Truckcenter A/S' værksteder i Padborg og Hjøllund. Præmien, et rejsegavekort på 6000 euro, skal bruges til en bilferie på Island med familien.
 

Truckcenter A/S dækker et samlet areal på over 50.000 kvadratmeter fordelt på centralt beliggende værksteder i Hjøllund, Padborg og Malmø. Centrene reparerer og servicerer alle slags lastvogne og trailere samt udfører hydraulik- og opbygningsopgaver. 







































Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst