Forsiden
      

Renault Trucks leverer T-serie nummer 10.000 


Mandag 24. november 2014 kl: 11:11
Af: Redaktionen

Renault Trucks' T-serie, der i september blev kåret til International Truck of the Year 2015, kører frem hos kunderne. Et år efter de første T-serie blev leveret, rullede T-serie nummer 10.000 for nylig ud fra produktionsanlægget i Bourg-en-Bresse i Frankrig. I forrige uge blev den så overrakt til den polske transportvirksomhed Trans-Man


Renault Trucks leverer T-serie nummer 10.000 

Den polske vognmand Trans-Man fik leveret Renault Trucks' T-serie nummer 10.000 i forrige uge. Den nye Renault er virksomhedes fjerde Renault Trucks T-serie.
- Vi var rigtig glade for at finde ud af, at vores virksomhed ville modtage T-serie nummer 10.000. Vi valgte Renault Trucks T-serie på baggrund af det imponerende lave brændstofforbrug, pålideligheden og et fremragende førerhusdesign, som sikrer vore chauffører et behageligt og trygt arbejdsmiljø, siger Krysztof Mancewicz, der er medejer af Trans-Man.


Olivier de Saint-Meleuc, salgsdirektør for Renault Trucks i EMEA, takkede Trans-Man for at vise tillid til Renault Trucks.


- Jeg er meget stolt over at kunne overrække nøglerne til denne Renault Trucks T 480 High til vores polske kunde. Leveringen af T-serie nummer 10.000 er bevis på den kommercielle succes, som T-serien oplever for tiden. Kunderne sætter stor pris på det lave brændstofforbrug, køreegenskaberne og komforten for chaufførerne. Anerkendelsen af disse kvaliteter fra både kunderne og pressen, i særdeleshed journalisterne bag kåringen af årets lastbil, giver os store forventninger til fremtiden, sagde han ved overrækkelsen af nøgler og bil.


Den polske vognmand Trans-Man har specialiseret sig i at transportere frosset kød igennem Europa og er en eksisterende Renault Trucks kunde. T-serie nummer 10.000 er den fjerde Renault Trucks T-serie i deres flåde, og de afventer leveringen af de to næste.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst