Forsiden
      

MAN certificerer opbygger i Danmark

Tirsdag 25. november 2014 kl: 11:16
Af: Redaktionen

Brdr. Plagborg ApS, har som den første af MAN´s leverandører i Danmark, fået udstedt certifikatet "MAN Certificeret Opbygger", hvilket er et kvalitetsstempel fra MAN og dermed også et signal til de danske kunder om, at der hos Brdr. Plagborg bliver opbygget højkvalitetsprodukter

MAN certificerer opbygger i Danmark
Thomas Skousgaard fra MAN (tv) overrækker certifikat til Karl Erik Plagborg (th), som nu kan kalde sin virksomhed for MAN Certificeret Opbygger.
Ifølge Karl Erik Plagborg er modtagelsen af certifikatet et vigtigt skridt for Brdr. Plagborg i det fremadrettede arbejde med optimering af produktionen og kvalitetsudviklingen. 


- Med certifikatet i hånden ser vi muligheder for, at de omkringliggende lande får øjnene op for Brdr. Plagborg samtidig med, at vi på det danske marked cementerer, at Brdr. Plagborg skal anses som en seriøs og pålidelig samarbejdspartner, der leverer produkter af en meget høj kvalitet, siger Karl Erik Plagborg.


Brdr. Plagborg ApS har eksisteret siden 2002, og er placeret i Lindved nord for Vejle. De beskæftiger i dag ca. 50 mand i produktionen, som alle arbejder med ladopbygninger i mange afskygninger. Senest har Brdr. Plagborg opbygget distributionsbiler til Royal Unibrew i samarbejde med MAN.


Om MAN's certificeringsprogram
  • Som leverandør af højkvalitetsprodukter har MAN stor interesse i en fortsat udvikling og forbedring af samarbejdet med samarbejdspartnere i opbygger-industrien. 
  • Direkte foranlediget af MAN's intensive samarbejde med globale karosseriproducenter har MAN koncernen udviklet et certificeringsprogram for opbyggere.
  • Certificeringsprocessen indbefatter en kvalitets-audit af leverandørens produktionsfaciliteter samt en direkte kvalitetskontrol af det komplette køretøj. 
  • På baggrund af det nye program for certificering af opbyggere, kan MAN´s kunder på verdensplan drage fordel af højkvalitets køretøjer, som er udviklet i samarbejde med kompetente opbyggere. 
  • Certificeringen sigter samtidig efter at simplificere arbejdsgangene, hvilket allerede har ledt til hurtigere og mere pålidelig ordrehåndtering og dermed også en hurtigere leveringstid.

MANs opbygerportal
  • For at lette samarbejdet med underleverandører og opbyggere, har MAN udviklet en internet-portal, kaldet ABBI (Advanced Body Builder Interface). Her kan opbyggere søge informationer, som er vigtige for arbejdet med opbygning af MAN køretøjer.















Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst