Forsiden
      

Seks lastbilimportører er klar til Transport 2015

Tirsdag 20. januar 2015 kl: 10:40
Af: Redaktionen

DAF Trucks Danmark og Iveco Danmark har sluttet sig til rækken af udstillere transportmessen, der gennemføres i Messecenter Herning i dagene 19.-22. marts. Dermed er hovedparten af de danske lastbilleverandører med på messen

Volvo Trucks, Renault Trucks, Mercedes-Benz Trucks og MAN Truck & Bus har tidligere meldt positivt ud som deltagere i messen sammen med over 200 andre udstillere. Med DAF og Iveco som  de seneste blandt lastbilleverandørerne er det kun Scania, der ikke ikke har meldt sig som lastbiludstiller på årets transportmesse i Herning


- I tæt samarbejde med de to danske salgsforhandlere, ESA og Lastas, samt en række serviceforhandlere vil vi vise vores stærke produktprogram til såvel nuværende som potentielle kunder, siger Rita M. Hansen, som er ansvarlig for marketing hos DAF Trucks Danmark. 


For Iveco Danmark er det ikke kun lastbilerne, der er i centrum. Med titlen som Van of the Year garanterer administrerende direktør Lars Beck, Iveco Danmark, at der også vil være fokus på varebilerne.
 
- Vi glæder os til at deltage på Transport 2015 og vise, hvorfor så mange nye kunder valgte en Stralis i 2014. Rygtet har bredt sig om, at Stralis performer virkelig godt på brændstof i Euro 6 versionen. Den er nem at køre, har en god vejføling, et lavt støjniveau og masser af indvendig plads, siger Lars Beck og fortsætter:
 
- På messen vil vi præsentere gæsterne for de nye Stralis FEP modeller, der med deres nye brændstofoptimerede motorer reducerer brændstofforbruget yderligere med et par procent. Derudover glæder vi os umådeligt til at vise Daily, som er årets varebil i Europa, og vi har også to Danmarks-premierer med: En ny Hi-Matic 8-trins automatgearkasse i en 3,5 ton bybil-version samt den "lette lastbil" udgave af Daily i en 7,2 ton-version.


Ni udstillingshaller er i brug til Transport 2015. Udover lastbilerne og varebilerne er udstillerfeltet bredt repræsenteret med trailere, opbygninger, kraner, renovation, tilbehør, serviceydelser og meget mere. Herudover byder aktivitetsprogrammet på nye tiltag - eksempelvis Årets Opbygning.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst