Forsiden
      

Thybo Biler overtager Iveco Herning

Fredag 6. februar 2015 kl: 12:01
Af: Redaktionen

Thybo Biler overtager Ivecos værksted og salgsafdeling i Herning og styrker dermed sin position i det midt- og vestjyske område. Thybo Biler har i forvejen har afdelinger i Thisted og Holstebro

Thybo Biler overtager Iveco Herning
Lars Beck (tv) og Henning Mikkelsen (th).
Overtagelsen sker fra 1. marts, hvor værkstedet og salgsafdelingen i Herning bliver en del af Thybo Biler, som bliver en stærk Iveco-forhandler med den størrelse, der skal til at løfte de fremtidige udfordringer for erhvervskunderne i området.


- Thybo Biler er en stærk og succesfuld forhandler, der demonstrerer resultater i et konkurrencepræget marked. Derfor har det været oplagt for os at forfølge vores strategi om at styrke vores forhandlere gennem større distrikter og volumen ved at sælge afdelingen i Herning til Thybo Biler, siger administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics, Lars Beck.


- Jeg er overbevist om, at vi med denne handel har sikret både Thybo Biler og Iveco en solid position i det jyske i mange år fremover, siger han videre.


Synergi og service
Thybo Biler, der i 2014 lagde sidste hånd på en ny, 4.000 kvadratmeter stor afdeling i Holstebro, dækker med overtagelsen af Iveco Herning hele det midt- og vestjyske område, når det gælder salg, service, opbygning og reparation af Iveco last- og varebiler. Indehaver Henning Mikkelsen forventer, at den udbyggede position vil skabe både synergi og stordriftsfordele.


- Der er et fantastisk dygtigt personale i Herning-afdelingen, som vi kun har gode erfaringer med at arbejde sammen med. Kombineret med det stærke hold vi allerede har i det vestjyske, er jeg overbevist om, at vi kan skabe en succes, hvor vi udnytter hinandens spidskompetencer og sikrer, at vores kunder altid får den bedste service, siger han.


Konkurrencedygtig
Samtidig sikrer overtagelsen Thybo større volumen, at Thybo Biler også fremadrettet er konkurrencedygtig i et marked, hvor investeringsniveauet er højt og prissætningen lav.


- Det er ganske enkelt en nødvendighed at blive større i det her marked. Skal vi forrente de investeringer, vi konstant foretager i udstyr og uddannelse og kombinere det med attraktive priser over for vores kunder, skal vi kunne høste nogle mærkbare stordriftsfordele, siger Henning Mikkelsen.


Udnytte styrken
Thybo Biler overtager både anlæg og medarbejdere i Herning-afdelingen. Holstebro-afdelingen vil fortsat være servicecenter for både vare- og lastbiler. Thisted-afdelingen vil som hidtil have et stort fokus på opbygning af både lastbiler og busser.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst