Forsiden
      

Ny opbyggersektion for lastbiler fokuserer på kvalitet og synlighed

Mandag 9. februar 2015 kl: 08:53
Af: Redaktionen

Den nyetablerede opbyggersektion for lastbiler i AutoBranchen Danmark har holdt sit første styregruppemøde. På mødet blev rammerne for den nye sektion fastlagt, og der var særligt fokus på det nye kvalitetsstyringssystem "KS 2000 Opbygger". Konceptet er faldet i god jord blandt opbyggerne, som allerede er begyndt at melde sig på banen

- Et af de store trækplastre for opbyggerne er det nye kvalitetsstyringssystem. Branchen har i længere tid efterspurgt en kvalitetsstandard, og netop derfor har vi nedsat en kvalitetsgruppe, der skal udvikle det nye kvalitetsstyringssystem, "KS 2000 Opbygger". Der i struktur vil følge de velkendte "KS 2000 Lak" og "KS 2000 Karrosseri" standarder. Jeg tror, at "KS 2000 Opbygger" kan være den løftestang, som opbyggerbranchen har efterlyst, siger Per Mikkelsen direktør i VBG Group Sales A/S og koordinator for opbyggersektionen.


Kvalitetsgruppen består af opbyggere, bilimportører, forhandlere og komponentleverandører. Allerede forud for gruppens første møde 26. februar er det ambitionen, at man med "KS 2000 Opbygger" kan udrydde de faldgrupper, som findes i branchen - blandt andet underprioriteringen af maskindirektivet og certificering af svejsningerne.

 
Opbyggerne får synlighed
- AutoBranchen Danmark er allerede i dialog med DTL og ITD, og synlighed er et andet område, som opbyggersektionen vil sætte ekstra ind på, siger Jens Brendstrup, der er administrerende direktør i AutoBranchen Danmark. 


- AutoBranchen Danmark har med den nye opbyggersektion samlet branchen, der nu står stærkere og har mulighed for at blive hørt. Vi vil arbejde for at synliggøre branchens problemstillinger, og dermed få skabt en stærk platform for øget politisk indflydelse, siger han videre.


På Transportmessen i Herning bliver Opbyggersektionen synlig for branchen, blandt andet via egen stand, et "gå-hjem-arrangement" på messen, og andre aktiviteter.


Jens Brendstrup understreger, at AutoBranchen Danmark og den nye sektion på seriøs vis skal varetage opbyggernes interesser, og opfylde medlemmernes høje ambitioner.


Alle branchens interessenter vil være repræsenteret i den nye sektion. Opbyggerne naturligvis, men også underleverandører, bilimportører og forhandlere, fordi der er stor indbyrdes afhængighed. Opbyggerne vil indgå som associerede medlemmer af AutoBranchen Danmark. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst