Forsiden
      

Udlejningsfirma er kommet i stødet og markedsfører elektriske varevogne

Fredag 20. februar 2015 kl: 08:51
Af: Redaktionen

Sixt Biludlejning satser på grøn mobilitet til såvel privat- som erhvervskunder. Udlejningsfirmaet har sat rummelige elvarevogne på programmet over biler, der kan lejes


Udlejningsfirma er kommet i stødet og markedsfører elektriske varevogne
Sixt har indkøbt et større antal nye elvarevogne og imødekommer dermed flere kunders og virksomheders ønske om en grøn og prisøkonomisk varevogn på fleksible vilkår. Sixt Biludlejning har blandt andet en Nissan E-NV200 på listen over udlejningsbiler. Den elektriske varevogn har et varerum på 4,2 kvadratmeter med plads til to europaller og 645 kg nyttelast. 


- Det skal være nemt at køre 100 procent elektrisk. Elvarevogne er med til at knække C02-kurven og er mere energieffektive end benzin- og dieselbiler. Vi ønsker med vores udvidede elektriske flåde at bidrage til et forbedret lokalt og globalt miljø, og de elektriske køretøjer er fremtidens transportmidler, siger administrerende dirktør hos Sixt Biludlejning Philip Schack, der fortsætter:

- Hos Sixt ved vi, at udvalget af elektriske køretøjer og pakkeløsninger skal være større, så kunderne kan finde det helt rigtige match. Elvarevognene kan være en synlig del af en virksomheds CSR-indsats, og brugerne kan køre med grøn samvittighed i en såvel komfortabel som funktionel varebil. De fleste bliver faktisk positivt overraskede, når de for første gang sætter sig bag rattet i et støjfrit og komfortabelt elektrisk køretøj, 


Opladningen, der hidtil har været en af de store barrierer for brugen af elbiler, er blevet forbedret den seneste tid, så en hurtigopladning kan gøres på 30-45 min. Dette kan gøres på farten eller hjemme i en almindelig 220 Volt stikkontakt.


Sixt Biludllejnings elbils-flåde tæller pr. 1. marts VW e-up, Nissan Leaf Acentra, Nissan e-NV200 og Nissan e-Combi Evalia. Sixt har i år dermed fordoblet sin elektriske vognpark.


Sixt er en international biludlejningsvirksomhed, der er til stede i over 100 lande verden over. Kunderne har adgang til over 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixt's brand. Sixt har en udlejningsflåde med alt fra elbiler, elvarevogne, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst