Forsiden
      

Nye tankpåhængsvogne passer til nye vægtgrænser

Mandag 9. marts 2015 kl: 10:37
Af: Redaktionen

Nye tankpåhængsvogne passer til nye vægtgrænser

Vægtoptimerede tankvognsopbygninger i aluminium, har leveret to tankpåhængsvogne med totalvægte på 30 ton til CHH Olietransport A/S i Faaborg. Claus Hedegaard Hansen fra CHH Olietransport A/S fremhæver kvalitet, service og egenvægt vigtigst, når han investerer i nyt materiel

Transportvirksomheden CHH Olietransport A/S råder i dag over ni tankvogntogs og en tanksættevogn. CHH Olietransport A/S kører især fyringsolie, diesel til landbruget og skibsbunkering for DCC og DLG i Region Syddanmark, der dækker Fyn og Syd- og Sønderjylland.

 
CHH Olietransport A/S nye tankpåhængsvogne, der skal kobles efter to eksisterende forvogne, der kører i toholdsskift, har en totalvægt på 30 ton og er forsynet med fire aksler.
 

- Den helt konkrete anledning til denne investering var de nye vægtgrænser, der gør det muligt for os at optimere vores drift. Når vi vælger HMK Bilcon skyldes det kombinationen af høj kvalitet, god service og den lave egenvægt. Driftsikkerhed er alfa og omega, for hvis vi ikke kan levere, så er der bare en anden, der kan. De to tankpåhængsvogne blev leveret en torsdag og var allerede i drift mandagen efter, siger Claus Hedegaard Hansen og fortsætter:
 
- Samtidig er flere liter per tur det samme som penge i banken. De nye tankpåhængsvogne lastes ca. to gange i døgnet og foretager mellem 1 og 30 leveringer per last afhængigt om de kører skibsbunkering eller med fyringsolie, så det bliver til mange ekstra liter om året.
 

De to nye anhængere fra HMK Bilcon er de to seneste af en lang række leveringer til den fynske transportvirksomhed ikke de første, som CHH Olietransport A/S har indkøbt. I Faaborg har hele vognparken opbygninger fra HMK Bilcon.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst