Forsiden
      

Scania styrker sin salgsorganisation på Fyn og i Jylland

Onsdag 11. marts 2015 kl: 09:00
Af: Redaktionen

Scania sælger løsninger til transportbranchen, som optimerer kundernes forretning og hjælper dem til en bedre bundlinje. Det er kort fortalt det udgangspunkt, en sælger hos den svenske lastbilleverandør skal arbejde ud fra. Det var også udgangspunktet, da Scania skulle vælge ny salgschef og to nye salgskonsulenter. Valget faldt på medarbejdere med en bred erfaring inden for værkstedsverdenen

- Vi fokuserer målrettet på løsningssalg, som handler om at tilbyde og skabe de bedste løsninger til vores kunder, dvs. den bedste lastbil med den bedste finansiering og den bedste værkstedsservice, siger salgsdirektør Anton Freiesleben i forbindelse med, at de tre nye medarbejdere, der skal varetage salget på Fyn og i Jylland startede i deres nye job 1. marts.


De tre nye medarbejdere har alle en lang og bred erfaring med sig fra lastbil- og værkstedsverdenen, som de kan bruge i deres dialog med kunderne, når den bedste løsning skal findes for netop deres virksomhed.


Flemming Laasholdt
Flemming Laasholdt, 50 år, er startet som salgschef for Scania Danmarks sælgere i Vest.

Flemming har en lang karriere hos Scania bag sig. Han startede som driftsleder på værkstederne i Padborg og Vojens i år 2000 og har over de seneste 13 år været regionschef for værkstederne i Jylland og på Fyn.

Privat bor Flemming sammen med Anita og deres fire sammenbragte piger i Haderslev. Han har også en søn, der er flyttet hjemmefra.


Bjarne Bruun Jensen
Bjarne Bruun Jensen, 51 år, er startet som salgskonsulent i Odense med ansvar for salget på Fyn. Han er udlært lastbilmekaniker hos Volvo i Odense og har arbejdet der som mekaniker, værkfører og salgskonsulent på lastbiler. Han har desuden arbejdet hos Nopa Stokkemarke med salg af opbygninger og herefter som sælger af trailere hos Schmitz Cargobull. Endvidere er det blevet til en stilling som finanskonsulent ved Nykredit Leasing. Senest har han været afdelingsleder hos Stiholt Hydraulik i Nørre Åby.

Privat bor Bjarne i udkanten af Odense. Han er gift med Helene og har fire piger.


Tom Korsholm Petersen
Tom Korsholm Petersen, 31 år, er startet som salgskonsulent i Kolding med ansvar for salget i Kolding-, Vejen- og Rødding-området. Tom Korsholm Petersen har en bred erfaring fra Scanias værksteder. Han blev udlært som mekaniker hos Scania i Padborg i 2004, og efter en lille afstikker som soldat, kom han tilbage som mekaniker i 2005. Året efter flyttede han til Randers og fik job som mekaniker hos Scania i Hobro. Senere blev han udnævnt til værkfører i Viborg-afdelingen. Fra 2008 til 2015 har han været afdelingschef for Vojens og Padborg.

Privat bor Tom Korsholm Petersen med Marianne og deres to drenge i Vojens.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst