Forsiden
      

Transportorganisation melder om mange nyheder på Transport 2015

Onsdag 18. marts 2015 kl: 09:54
Af: Redaktionen

Når Transport 2015 åbner dørene torsdag formiddag vil udstillerne stå klar til at præsentere alt det gode, de har med og som de gerne vil have gæsterne til at interessere sig for - og måske endda købe. Det gælder også hos transportorganisationen ITD-stand, hvor folkene på standen har taget nye services og tilbud med







Tilbuddene er eksempelvis:
 
  • ITD HjulmandKaptain er navnet på et nyt advokatkontor, som åbner på messens første dag. På ITD's stand kan man høre om det nye initiativ og de priser, som ITD fremover kan tilbyde medlemmerne på branchespecifik advokatbistand.
  • ITD's konsulenter står klar til at præsentere det nye elektroniske fragtbrev, ECMR, som netop er lanceret. Man kan også høre, hvordan ITD kan hjælpe transportvirksomheder med at blive ISO-certificeret eller med at få klaret tilsynet med eksempelvis brandslukningsudstyr.
  • ITD Servicepartner kan klare virksomhedens regnskaber inklusive revisionspåtegning til en fast årlig pris. Derudover kan man også finde en række tilbud på transport-it, telefoni og forsikring på ITD's stand, hvor man også kan møde repræsentanter fra ITD's faste samarbejdspartner Tryg.

Underholdning på ITD-standen
Når man har hørt om de gode tilbud og services, kan man få sig en snak om fremtidens transportløsninger hos folkene fra ITD's innovationscenter ILT. Man kan også høre om Danish Transport Award 2015, som ITD arrangerer i samarbejde med Danske Transportmedier.

 
Er man til konkurrence, kan man prøve talenterne af på ITD's minilastbiler. ITD afholder DM i køreteknik med de fjernstyrede modelbiler, og der er en mini-iPad på højkant til messens skarpeste "chauffør".
 

Endelig kan man slappe af i ITD's juicebar og tilhørende "rasteplads". Her står medlemmer af ITD's bestyrelse og ledelse klar bag bardisken. Imens man indtager sin juice, kan man eksempelvis læse om ITD's nye brancherettede sundhedsprogram "Sund på Farten", som ITD starter i samarbejde med Volvo Trucks og FDE Fonden. 
 

Lørdag og søndag dukker "Magda" fra Lastbilkaravanen op og giver den gas med sine sange om lastbiler og sikkerhed i trafikken.


Interesserede kan finder ITD's stand lige inden for hovedindgangen i Hal J.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst