Forsiden
      
NORSK KUNDER OM DANSK OPBYGGER:

Kvaliteten er i særklasse

Mandag 27. april 2015 kl: 10:46
Af: Jesper Christensen

Kvaliteten er i særklasse

HMK Bilcon, der leverer vægtoptimerede transportløsninger opbygget i aluminium, har leveret et vogntog til Nilsen og Kokkersvold AS i Langangen i Porsgrunn Kommune i Norge. For daglig leder Jan Kokkersvold er kvaliteten det vigtigste parameter, når han bestiller en olietankvogn

Danske HMK Bilcon er markedsleder på det norske marked for olietankvogne. Virksomheden, der har hovedsæde i Aalborg, har leveret endnu et vogntog til transportvirksomheden Nilsen og Kokkersvold, der er en stor og alsidig virksomhed med fokus på tanktransport i Skandinavien. 


Virksomheden kører blandt andet også med diesel- og fyringsolie for Esso Energi i Telemark Fylkeskommune. Inden den seneste leverance havde Nilsen og Kokkersvold to forvogne og en påhængsvogn fra HMK Bilcon.


- Når vi beslutter os for at investere i en olietankvogn, så er det absolut vigtigste parameter kvaliteten. Der er jo tale om en investering, vi skal bruge i mange år. God kvalitet giver os driftsikkerhed og lang levetid. Det er vigtigt for at skabe en god forretning. Og kvaliteten hos HMK Bilcon er i særklasse, siger Jan Kokkersvold, der er medejer af Nilsen og Kokkersvold AS.


Vogntoget er indrettet til kombineret transport af jet-fuel og benzin. Det stiller særlige krav til vogntoget, som består af en forvogn med plads til 20.000 liter og en anhænger med plads til 26.000 liter. For at olietankvognen kan håndtere begge produkter, er den forsynet med særligt udstyr til påfyldning, særlige filtre og skyllesystem samt mulighed for at udtage prøver fra tanken.
 

- Når man skal have skræddersyet en olietankvogn med mange specifikationer og særlige krav og ønsker, er det vigtigt, at leverandøren kan lytte og forstå ens ønsker. Her er HMK Bilcon gode at samarbejde med, og jeg synes, at vi 100 procent har fået den olietankvogn, som vi bestilte, siger Jan Kokkersvold.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst