Forsiden
      

Lastvognsspecialist kommer til Euromaster i Holstebro

Tirsdag 28. april 2015 kl: 12:00
Af: Redaktionen

Fundamentet for at kunne levere god og brugbar service er kompetente medarbejdere. Derfor har Euromasters dækcenter i Holstebro tilknyttet fagmanden Kurt Brogaard, som skal stå i spidsen for aktiviteterne inden for lastvogne og entreprenørbiler

Den indfødte holstebroer kommer fra et lokalt dækcenter, hvor han begyndte sin karriere i 1989 - blot 16 år gammel. Her udviklede den nu 42-årige dækekspert en særlig interesse for lastvognsdæk, som han bringer med sig i sit nye job.
 

- Dækbranchen har altid været en stor del af mit liv, og jeg har fra begyndelsen syntes, det var sjovest at arbejde med lastbiler. Nu har jeg været 26 år det samme sted, og så tænkte jeg, at der ikke kunne ske noget ved at prøve noget nyt. Hvis jeg også bliver her ved Euromaster i 26 år, så passer det sikkert meget godt med pensionsalderen, siger Kurt Brogaard.


Kurt Brogaard er på fornavn med næsten hver eneste vognmand i Holstebro- og Struerområdet og kender til de behov, som chaufførerne har.
 

- Jeg lægger vægt på at sætte mig ind i, hvad vognmanden bruger sine biler til, inden jeg rådgiver kunden. Vi har et bredt sortiment og kan finde dæk, der passer til alle formål - uanset om lastbilen hovedsageligt befinder sig på asfalt eller også kører på byggepladser, siger Kurt Brogaard.
 

Kurt Brogaard, der bor i Tvis med sin hustru og to børn, er fuldt ud besluttet på at bidrage positivt til væksten hos Euromaster i Holstebro. Dækspecialisten har over årene opbygget sig en trofast skare af kunder, og han håber, at de følger ham i jobskiftet.
 

- Jeg regner med at få slæbt nogle kunder med over til Euromaster. De første er allerede kommet. Tilliden imellem os er meget vigtig for vognmændene, siger Kurt Brogaard.


Den nye mand på værkstedet i Holstebro ses af ledelsen som en klar forstærkning af dækcenterets faglige kompetencer.
 

- Kurt Brogaard kommer med en stor og bred erfaring inden for lastvognsdæk. Han kender alle udfordringer i denne branche og bidrager dermed til vores målsætning om at yde den bedste og mest professionelle service til vores kunder, påpeger Torben Møller Knudsen, regionschef i Euromaster.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst