Forsiden
      

I.M. Jensen & Bache overtager Iveco Aarhus

Mandag 15. juni 2015 kl: 09:05
Af: Redaktionen

Lastbilforhandleren I.M. Jensen & Bache med afdelinger i Padborg og Kolding overtager Ivecos afdeling i Aarhus. Målet er, at der skal vindes markedsandele i det tunge lastbilsegmentet

I.M. Jensen & Bache overtager Iveco Aarhus
Til venstre Lars Beck, administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics og til højre Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache.
I.M. Jensen & Bache overtager Ivecos afdeling på Bredskiftevej i Aarhus 22. juni. Salget sker som led i Iveco’s strategi om at styrke forhandlerne gennem større distrikter og øget volumen. Samtidig vil I.M. Jensen & Bache’s styrke inden for lastbilssegmentet kunne løfte Aarhus-afdelingen, der traditionelt har haft sin styrke inden for varebils-segmentet.


- I.M. Jensen & Bache har gennem de senere år haft en betydelig vækst og demonstreret deres ekspertise inden for lastbilssegmentet. Derfor er det en glæde at kunne overdrage Iveco’s Aarhus-afdeling til netop dem. Jeg er overbevist om, at I.M. Jensen & Bache både vil kunne udbygge den succes, Aarhus-afdelingen har inden for varebils-segmentet, og samtidig tage markedsandele inden for lastbilssegmentet, siger administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics, Lars Beck.


På hjemmebane
Den mangeårige Padborg-virksomhed, I.M. Jensen, blev i 2011 overtaget af den erfarne bilmand, Michael Bache og de to lige så erfarne medarbejdere, Karsten Johansen og Flemming Johansen. Forretningen er blevet vendt fra underskud til overskud - og i 2014 åbnede de tre ejere en ny forretning i Kolding. Nu er turen kommet til Aarhus, der er hovedejer Michael Bache’s hjemmebane. Af sine over 30 års erfaring i branchen har han opsamlet de 20 i Aarhus.


- Jeg har et stort netværk i området fra min tid som forhandler i Aarhus, så vi ser frem til fuldt ud at udnytte den mulighed, Iveco har givet os ved at lade os overtage en veldrevet afdeling netop her. Det er glædeligt at opleve, at de gode resultater, vi har opnået i Padborg og Kolding, kaster nye muligheder af sig - både for os og for Iveco, siger Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache.


Tager erfaringerne med
Hvor I.M. Jensen & Bache’s Padborg-afdeling primært er fokuseret på salg af lastbiler til udenlandske kunder, er Kolding-afdelingen fokuseret på hjemmemarkedet for både vare- og lastbiler. Erfaringerne fra begge afdelinger vil Michael Bache tage med sig til Aarhus.


- Medarbejderne i Iveco Aarhus har skabt rigtig god forretning med salg af Daily varebiler- og EuroCargo lastbiler, og den ser vi meget frem til at samarbejde om at fastholde og udbygge. Samtidig vil vi ud over netværket kunne bidrage med en solid erfaring inden for lastbiler, som vi forventer at udbygge betragteligt i de kommende år, siger han.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst