Forsiden
      

425.000 km på 20 måneder i en Citan

Mandag 15. juni 2015 kl: 12:49
Af: Redaktionen

En Mercedes-Benz Citan fra transportvirksomheden NM-Erhverv ApS har tilbagelagt på 425.000 km i løbet af 20 måneder på de jyske veje. Det svarer til godt 10 gange rundt om jorden


425.000 km på 20 måneder i en Citan
Transportvirksomheden NM Erhverv ApS, der udelukkende kører for GLS i Jylland, købte for godt 20 måneder siden to Citan-varebiler fra Mercedes-Benz til kurerkørsel med kødprøver fra Danish Crowns slagteri i Sæby til fødevarelaboratoriet i Herning. Valget har Nikolaj Märtens, indehaver af NM Erhverv, ikke fortrudt.


- Vi varetager en kundekritisk kureropgave, som stiller høje krav til punktlighed og leverancesikkerhed - hver dag året rundt. Derfor var vi på udkig efter to mindre og meget driftssikre varebiler, som vi kunne dedikere til at køre prøver mellem slagteriet og laboratoriet, siger Nikolaj Märtens og fortsætter:


- Vi havde brug for en varebil, hvor vi ikke skulle bekymre os om materiellet, og hvor der samtidig var adgang til en hurtig og effektiv servicepakke, der minimerede bilernes nedetid ved serviceeftersyn, og hvis uheldet var ude.


Han konstaterer, at Mercedes-Benz Citan har levet op til kravene. I løbet af de sidste 20 måneder har den ene Citan kørt 425.000 km eller mere end 700 km om dagen. Den anden Citan har kørt godt 300.000 km i samme tidsrum.


Hos Mercedes-Benz Danmark vækker de mange kilometer også beundring.


- Citanen er en varebil af en meget høj kvalitet. Og med vores servicepakke, der inkluderer adgang til nødservice og egne mekanikere døgnet rundt, er vi et skridt foran vores konkurrenter på det danske marked. Men jeg må sige, at 425.000 og 300.000 km på 20 måneder er flot. Det vidner om dedikerede og dygtige chauffører, som passer på bilerne og kører dem ordentligt. Gør man det, kan man - med det rette materiel - holde totalomkostningerne nede og komme langt for pengene, siger Søren Christensen, salgschef for varebiler hos Mercedes-Benz Danmark.    


Mercedes-Benz Citan blev lanceret på det danske marked i 2012. I 2014 solgte Mercedes-Benz 370 Citaner til det danske marked. Det gør den til en af topsælgerne i sit segment.


- Sprinter og Vito har rigtig godt fat i markedet for de store varebiler. Men vi manglede en mindre og rummelig varebil til de kunder, der har brug for en væver varebil til for eksempel bydistribution. Det hul har Citanen lukket, siger Søren Christensen.


I 2014 solgte Mercedes-Benz 3.580 varebiler i Danmark. Og Mercedes-Benz har mere end tredoblet sit salg af varebiler i Danmark siden 2009 og er i dag den tredjestørste leverandør af varebiler til det danske marked.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst