Forsiden
      

Lastbilmægleren leverer utraditionel flyttebil

Onsdag 1. juli 2015 kl: 08:37
Af: Redaktionen

Bech & ABC Flytteforretning i Kolding fik for nylig leveret en utraditionel flyttebil af Lastbilmægleren i Hedensted. Flyttebilen er en DAF XF116.440 med en kombineret kasse- og containeropbygning, der så vidt vides er den eneste af sin slags i Danmark


Lastbilmægleren leverer utraditionel flyttebil
Den forreste del af det 9 meter lange lad er indrettet med en 2,8 meter fast, isoleret kasse med fuld sideåbning i højre side, mens de resterende 6,2 meter har fast bund og containerlåse til transport af 20-fods skibscontainere. Bagest er der monteret en Z-lift læssebagsmæk med 2,5 tons løftekapacitet.


- Vores nye DAF skal primært bruges til Grønlandsflytninger, som er et af vores specialer, fortæller indehaveren af Bech & ABC Flytteforretning, Michael Jespersen.


Ved flytninger til og fra Grønland benytter Bech & ABC Flytteforretning både 20-fods containere og de mindre såkaldte MC-containere, der rummer 5 kubikmeter. DAF’en er opbygget, så den kan køre med begge slags og samtidig har plads til flyttemændenes grej i form af tæpper, flyttekasser, løftestropper med mere. Den er desuden udrustet med træk til kærre, så den kan have en ekstra 20-fods container med på kærren. 


- Vi får god brug for denne løsning, for vi kan desuden glæde os over, at vi i samarbejde med vores grønlandske partner har sikret os en to-årig kontrakt på flytninger mellem Grønland og Danmark for det grønlandske hjemmestyre, siger Michael Jespersen.


Ud over Grønlandsflytningerne udfører Bech & ABC Flytteforretning flytninger til og fra Danmark i det meste af Europa og verden samt møbelopbevaring. Vognparken består af 10 særligt opbyggede flyttebiler i forskellige størrelser samt en kranbil, adskillige flyttelifte med videre.


- Ikke to flytninger er ens. Vi har brug for skræddersyet materiel til mange forskellige typer flytninger, så vores vognpark og øvrige materiel skal være fleksibelt og effektivt. Det er den nye DAF et godt eksempel på, siger Michael Jespersen.


Effektivitet, fleksibilitet og komfort
Hos Bech & ABC Flytteforretning tænker de ikke kun på effektivitet og fleksibilitet. Flyttemændenes arbejdsmiljø har også høj prioritet, så derfor er den nye DAF XF116.440 udrustet med al tænkeligt komfortudstyr. Det luftaffjedrede Super Space Cab førerhus er DAF’s mest rummelige og luksuriøse. Fører- og passagerstol er ligeledes luftaffjedret, lige som hele bilen er luftaffjedret. 


Den 11-liters 6-cyl. rækkemotor på 440 hk er tilkoblet en 12-trins ZF-gearkasse med fuldautomatisk gearskifte og Eco-Roll funktion. Trafiksikkerheden tilgodeses blandt andet ved hjælp af fartpilot med Predictive Cruise Control, dvs. automatisk regulering af hastigheden i forhold til vejens forløb, ACC/AEBS afstandsmåler til de forankørende samt nødbremseassistent, EBS-skivebremser med mere.


- Moderne lastbiler og opbygninger er komplicerede, og det tager oceaner af tid at specificere og beregne de helt rigtige løsninger. Det har jeg ikke tid til, så derfor har jeg igen valgt at handle med Lastbilmægleren ved Carsten Lykke i Hedensted. Jeg har tidligere handlet med Carsten Lykke, så han kender vores behov og kan finde de rigtige løsninger på tværs af leverandørerne. Han har et fantastisk blik for detaljerne, siger Michael Jespersen og tilføjer:


- Carsten Lykke har tidligere leveret både MAN og Renault lastbiler til os, men denne gang blev det en DAF. Jeg er sikker på, at den vil leve op til vores forventninger.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst