Forsiden
      

Materiellet kommer med fejeblad

Mandag 10. august 2015 kl: 10:05
Af: Redaktionen

Materiellet kommer med fejeblad

Nyscan A/S har leveret to lave lastbiler til Lohke Materieludlejning A/S, der har depoter i Hvidovre, Hedehusene og Hillerød. Der er tale om to Scania’er, der skal anvendes til transport af virksomhedens store udvalg af udlejningsmateriel

Materiellet kommer med fejeblad
De nye ladbiler er bygget op over to fire-akslede Scania G 410 chassiser, der har træk på den forreste bagaksel og styring på den bagerste. Lohke Materieludlejning A/S har valgt 410’eren ud fra modellens gode ry for god brændstoføkonomi med SCR-teknologi.


De to fire-akslede ladbiler er opbygget hos Brande Vognfabrik med knæklad med seks-tons hydraulisk spil ved forsmækken samt hydrauliske ramper bagtil.  Den ene af de to ladbiler er desuden opbygget med en HMF 2620-kran med fire hydrauliske udskud. 


Ved at udnytte, at der er luftaffjedring på alle aksler i kombination med særligt lave dæk - 355/50R22.5 på de tre styrende aksler og 315/60R22.5 på trækakslen - har man opnået en chassishøjde på 86 cm og en færdig ladhøjde på 101 cm. Det giver 299 cm frihøjde til transport af eksempelvis teleskoplæssere, anlægsmaskiner, skurvogne med mere, som bilerne skal hente og bringe til kunder over hele Sjælland. 


Bilen med kran har desuden fra fabrikken fået flyttet lyddæmperen med SCR-katalysatorer og partikelfilter ned bag den anden foraksel. Det betyder, at kranens støtteben i højre side kan køres ind mellem de to foraksler i stedet for at skulle svinges op i lodret under transport.


Ud over at fokusere på de nye Scania’ers driftsøkonomi og anvendelsesmuligheder har Lohke også haft chaufførernes arbejdsmiljø i centrum. De rummelige mellemførerhuse er blandt andet udrustet med ekstra kabinevarmer, termoruder, Xenon-lygter og blitz-lys.De nye biler er leveret af salgskonsulent Stig Jensen med fuld reparationsaftale i 72 måneder, som det også er tilfældet med Nyscan’s øvrige Lohke-leveringer. De to nye G 410’ere er nummer fem og seks i rækken af Scania med knæklad, som Nyscan har leveret til Lohke inden for de seneste tre år.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst