Forsiden
      

Vognmænd fylder rundt og fejrer sammenlægning

Onsdag 19. august 2015 kl: 14:42
Af: Redaktionen

Hos vognmandsforretningen Poul Erik Jeppesen & Søn/Roslev Kranbetjening A/S i Skive gøres der i disse dage klar til fest. Vognmand Ib Jeppesen fylder 50 år, mens kompagnon Marten Christensen fylder 40 år. Samtidig benytter de to vognmænd lejligheden til at fejre sammenlægningen af Poul-Erik Jeppesen & Søn samt Roslev Kranbetjening til én virksomhed

Vognmænd fylder rundt og fejrer sammenlægning
Det hele markeres ved en reception fredag 21. august på hjemmeadressen på Marienlystvej i Skive. Ud over receptionen fejrer Ib Jeppesen og Marten Christensen også de glade begivenheder og troen på fremtiden ved at investere i virksomhedens hidtil største kranbil - en fire-akslet DAF CF 510 leveret af lastbilmægleren Carsten Lykke i Hedensted.


- Jeg har travlt med at drive vores forretning, så jeg har overladt det til Carsten Lykke at sørge for specificering, opbygning og opfølgning på leveringen af den nye bil. Vi har stor tillid til Carsten Lykke, for han ved, hvad han har med at gøre, siger Ib Jeppesen, der fremhæver, at de to sammensluttede vognmænd i Skive har handlet med Carsten Lykke før, så han ved, hvordan de vil have deres materiel skræddersyet. 


- Vi transporterer og løfter en masse forskellige byggematerialer, stålkonstruktioner, altaner med videre, så den nye kranbil skulle være så fleksibel som muligt. Det har Carsten Lykke hjulpet os med, så den nye DAF CF lever fuldt op til vores forventninger, siger Ib Jeppesen.


Den nye DAF har typebetegnelsen CF FAQ-510 Spacecab. Lige som virksomhedens øvrige fire lastbiler skal den anvendes til varierende transport- og løfteopgaver over det meste af Danmark. Da bilen ofte skal køre med en 3-akslet påhængsvogn og op til 56 tons vogntogsvægt, er den udrustet med en 13-liters 6-cyl. rækkemotor, der yder 510 hk. Dertil kommer 12-trins fuldautomatisk gearskiftesystem, enkeltreduceret trækaksel af hensyn til brændstoføkonomien samt fuld luftaffjedring og styring på tre af de fire aksler af hensyn til manøvreevnen på byggepladser og andre trange steder.
Da chaufføren ofte skal overnatte i bilen, når den er på opgaver langt fra Skive, er den udrustet med DAF’s Spacecab førerhus med højt til loftet og rummelighed næsten som i en langturslastbil og masser af komfortudstyr.


Danske HMF-kraner
Opbygningen består af en stor HMF 4020-K6 kran med seks hydrauliske udskud, K4 fly-jib samt 2.500 kg hydraulisk spil. Det 6,2 meter lange alu-lad, kranen og de ekstra støtteben midt på bilen er monteret af Højbjerg Maskinfabrik i Galten. Det samme er sideskabe, cyklistafskærmning med videre, mens PM Lastvognsservice i Hedensted har klargjort bilen til levering. Hele herligheden er malet i Poul Erik Jeppesen & Søn/Roslev Kranbetjenings karakteristiske farver af Skive Autolakering.


- Vi har en forkærlighed for HMF-kraner. Når folk roser mig og mine chauffører for at kunne køre så forsigtigt med kranerne, plejer jeg at sige, at det er kranernes fortjeneste, for de er både smidige, hurtige og meget præcise at arbejde med, siger Ib Jeppesen og tilføjer:


- Og så gør det jo heller ikke noget, at HMF producerer sine kraner her i Danmark, så man dermed støtter den lokale produktion.


Den nye lastbil er sat i drift og har transporteret og løftet de første mange ton byggematerialer og stålkonstruktioner rundt omkring i Danmark. Der er dog ingen tvivl om, at den står nyvasket og strålende på pladsen i Skive, når der er reception for Ib Jeppesen og Marten Christensen i anledning af fødselsdagene, virksomhedssammenlægningen og den nye DAF CF kranbil.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst