Forsiden
      

Den norske olie kommer i en danskbygget tankvogn

Mandag 24. august 2015 kl: 11:55
Af: Redaktionen

HMK Bilcon, der er en førende leverandør af transportløsninger opbygget i aluminium, har leveret en olietankvogn til Engens Varmeforretning AS i Hamar, der ligger i Hedmark Fylke i Norge. Engens Varmeforretning AS forsyner blandt andet private kunder med fyringsolie og leverer diesel til erhvervskunder inden for landbrug, skovbrug, entreprenørvirksomheder og transportvirksomheder

Den norske olie kommer i en danskbygget tankvogn
Engens Varmeforretnings nye olietankvogn blev leveret i forbindelse med Transportmessen på Exporama og blev derfor udstillet på HMK Bilcons stand.
Engens Varmeforretning AS er en alsidig olieforsyningsvirksomhed med levering af især diesel og fyringsolie til erhverv og private. Virksomheden, der råder over et tankanlæg og nogle mindre anlæg til kortbetaling, har i alt tre lastvogne, der primært forsyner kunder i hele Hedmark Fylke samt et vogntog og en tanktrailer, der betjener tankanlæggene.

 
- Når vi indkøber nyt materiel er både sikkerhed og driftsikkerhed to helt afgørende parametre for os. Sikkerheden er jo åbenlys vigtig for vores kunder, medarbejdere, miljøet og samfundet som sådan, siger Ove Seberg, der er daglig leder af Engens Varmeforretning.

 
- Hertil kommer naturligvis driftsikkerheden, der gør det muligt for os at få en god forretning ud af investeringen. Materiellet skal køre mange timer i mange år uden for mange driftstop. Her adskiller HMK Bilcon sig for alvor fra konkurrenterene med deres høje kvalitet og lokale salgs- og serviceorganisation. Det er vigtigt, siger han videre.
 

Den nye opbygning er forsynet med HMK Bilcons SafeCon styresystem, der forenkler betjeningen og sikrer mod fejlbetjening, hvilket er med til at eliminere fejlleverancer. Hele opbygningen er udført i henhold til ADR-konventionen om transport af farligt gods. Til forskel fra danske olietankvogne er HMK Bilcons opbygninger til det norske marked helt lukkede på grund af klimaet med sne og kulde. Det gælder eksempelvis skabene til slanger. 


HMK Bilcon er markedsleder på det norske marked for olietankvogne.











Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst