Forsiden
      

Rullende undervisningslokaler er blevet renoveret og har fået en stor storskærm

Tirsdag 6. oktober 2015 kl: 10:08
Af: Redaktionen

Rullende undervisningslokaler er blevet renoveret og har fået en stor storskærm

Opbyggervirksomheden HMK Bilcon, der har hovedsæde i Aalborg og leverer vægtoptimeret transportmateriel opbygget i aluminium, har opgraderet og levetidsforlænget VUC Syds mobile undervisningslokaler. Opgraderingen omfatter blandt andet en storskærm på 5,5 gange 3,0 meter på siden af det ene

De opgraderede og rullende undervisningslokaler skal - ud over at bruges til undervisning - også bruges i markedsføringen af VUC Syd på blandt andet på markeder og ved byfester i det sønderjyske.
 

HMK Bilcon leverede oprindeligt de to trailere leverede for over ti år siden, så de trængte til en opdatering, ligesom man gerne ville styrke markedsføringen af VUC Syd i Sønderjylland. Undervisningstrailerne er hidtil især blevet brugt i forbindelse med undervisning ude på virksomhederne, så skolen på den måde er kommet til eleverne og ikke omvendt.
 

 - Ligesom vores almindelige undervisningslokaler en gang i mellem trænger til en opdatering, trængte vores mobile undervisningslokaler efterhånden til et løft. I den forbindelse så vi muligheder i at udvide anvendelsesmulighederne af trailerne, siger driftleder Torben Lund fra VUC Syd og fortsætter:
 

- Vi rekrutterer elever fra hele Sønderjylland og har brug for synlighed i hele området. Planen er at bruge traileren med storskærm i vores markedsføring i lokalområdet, men den primære anvendelse er naturligvis fortsat i forbindelse med undervisning. Den er meget nem at stille op, så der er mange muligheder.


Traileren har allerede allerede været i aktion i Haderslev ved Kræftens Bekæmpelses arrangement i begyndelsen af september: ‘Stafet for Livet’, hvor 7.570 deltagere gik over 65.000 km i løbet af en weekend. På storskærmen kunne både deltagere og tilskuerne følge med i begivenhederne.
 

- Jeg tror, at andre fremsynede virksomheder vil kunne hente stor inspiration i denne løsning. Den ville helt sikkert skabe opmærksomhed og interesse ved events og messer, hvor langt de fleste jo ellers bare gør som alle de andre, siger salgschef Peter S. Andersen fra HMK Bilcon.


Når traileren er opstillet er der i alt 63 kvadratmeter under tag. Traileren har gulvvarme, aircondition og andre bekvemmeligheder som de bedste traditionelle undervisningslokaler. Ud over storskærmen på 5,5 x 3,0 meter er traileren forsynet med et professionelt lydanlæg.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst