Forsiden
      

Europas bedste chauffør har fået sin præmie

Mandag 16. november 2015 kl: 12:32
Af: Redaktionen

Chauffør og vognmand Lars Søndergård fra Aale ved Tørring cirka 25 km nord for Vejle vandt i foråret Scanias konkurrence ’Young European Truck Driver’. Fredag 13. november var en god dag for den unge vognmand, for det var dagen, hvor han fik overdraget den præmie, han vandt i foråret - en fabriksny Scania R 580 V8 Ecolution by Scania

Europas bedste chauffør har fået sin præmie
Lars Søndergård mødte fredag morgen op med den nærmeste familie hos Scania i Vejle for at hente sin præmie. Og de blev modtaget af Scania’s administrerende direktør Janko van der Baan, der fremhævede, at Lars Søndergaard vandt konkurrencen foran i alt 23.000 europæiske lastbilchauffører.


- Danmark er jo trods alt ikke det største land, og andre lande har mange flere chauffører. Det gør kun din præstation endnu mere beundringsværdig, sagde Janko van der Baan.


Efter talen tog de to coaches fra Scania Driver Academy, Jens Bækgaard og Søren Danielsen, over. De foretog en detaljeret gennemgang af alle funktionerne på lastbilen, så LarsSøndergaard kan få muligt ud af sin lastbil fremover. 


Jens Bækgaard og Søren Danielsen havde Lars Søndergaard i skarp træning før den europæiske finale og glæder sig over at kunne fortsætte det gode samarbejde med ham i mindst to år endnu.


- Lars Søndergaard har valgt en Ecolution by Scania model, og med den følger blandt andet to års coaching i brændstof-økonomisk, CO2-reducerende og trafiksikker kørsel. Vi er super glade for at kunne holde kontakten med ham og tror faktisk på, at han kan blive endnu bedre, selvom han i forvejen er virkelig god, siger driver-coach Jens Bækgaard, der tilføjer, at han som driver-coach dagligt oplever store forbedringer i lastbilchaufførers kørsel, uanset erfaring.


Inden Lars Søndergaard endeligt kunne køre ud af værkstedet med sin tredje lastbil - den helt nye metalgrønne Scania R 580 - fik han overrakt et gavekort af Scania Finans på et års gratis forsikring, som også var en del af præmien.


Anden gang blev lykkens gang
Det var anden gang, Lars Søndergård deltog i Young European Truck Driver. I 2012 sluttede han på andenplads i den danske finale.


- Det har været en fantastisk rejse. Jeg kan ikke kun udpege een oplevelse, som har været speciel, men mange. Først det at træne op til konkurrencen, så at vinde og at følge sin nye lastbil på produktionsbåndet. Til sidst at dreje nøglen og starte den, som den allerførste og ja, nu at få den leveret. Alt har været en kæmpestor oplevelse, siger Lars Søndergård.


Lars Søndergaards nye lastbil er en Scania R 580 V8 LA 6x2 MNB Topliner opbygget hos Scania i Vojens, lakeret hos Ingemanns Lakering i Padborg og plysset hos Intruck i Padborg. Logoer og skrift er udført hos Logoprint i Brædstrup. Bilen er leveret af Jesper Christensen hos Scania i Vejle.





© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst