Forsiden
      

Transportvirksomhed får flere heste i stalden

Onsdag 18. november 2015 kl: 12:33
Af: Redaktionen

Transportvirksomhed får flere heste i stalden

Da Vallem Maskintransport i Svinninge på Sjælland i foråret ønskede at udskifte en veltjent fire-akslet Scania R 480 opbygget med kran efter lang og tro tjeneste, sikrede Nyscan sig ordren i konkurrence med flere andre leverandører. Ordren er nu leveret i form af en ny fire-akslet Scania opbygget med kranbil

Transportvirksomhed får flere heste i stalden
Den nye fire-akslede lastbil er en ScaniaR 520 LB 8x4*4 med tripplebogie, tandemtræk og styrbar bogieaksel bag trækakslerne. Drivlinen består af 16,4 liters V8’er på 520 hk i kombination med 14-trins GRS905R gearkasse med to krybegear samt integreret retarder. Tandembogien består af to bagaksler med bagtøj med 2,92:1-udveksling samt to tværgående og en langsgående differentialespærre.


Førerhuset er Scanias CR19 med normal taghøjde med meget komfortudstyr. Vognmand Danny Vallem har både sat kryds ud for læderpakke, chaufførpakke, komfortpakke og lyspakke, og der er tilsluttet fabriksmonteret Orlaco front- og bakkameraer til den store skærm i instrumentpanelet.


Sawo A/S i Herlev har produceret og monteret wirehejs samt Hiab kran, mens Laugesen Autolakeri A/S i Ringsted har lakeret bilen - dog ikke førerhuset, der er fabrikslakeret i Red Cherry metallak. Vognmand Danny Vallem har valgt at overlade vedligeholdelsen af den nye 520’er til Nyscan på en fem-årig serviceaftale suppleret med en udvidet fire-årig drivlinegaranti. Bilen er klargjort af Nyscan i Køge med diverse arbejdslys, start/stop med fjernbetjening, kontakter til automat-bagsmæk på forvogn og kærre, saltspreder og diverse hydrauliske omskiftere. Den nye lastbil er leveret af salgschef Michael Rasmussen hos Nyscan.


Sawo, der har været med til at opbygge bilen, forklarer, at bilen er opbygget i Herlev-afdelingen med en Hiab XS 244 EP-5 HiPro CD-kran og et SAWO CLF 425S-3W-wirehejs.


Hiab XS 244 EP-5 Hipro CD-kranen, der er monteret bag førerhuset, er hydraulisk aftagelig og har stor oliekøler, slangeruller med indvendig slanger for god beskyttelse, og kranen har ligeledes den anerkendte V91 ventil samt CombiDrive2 radiostyring med op til 24 proportionale og 12 on/off funktioner til betjening af kran og ekstra udstyr. 

Sawo-wirehejset CLF 425S-3W med ekstra nedfældbar stop og ekstra låse tappe har asfalt-kofanger med manuelt udtræk, special-fremstillet skørter og inddækning af bil, værktøjskasse med udtræksskuffer og en lygtebagende med LED-lygter og plastskærme med hvid kant. Derudover har lastbilen VBG-træk med luftservo.
 

Vallem Maskintransport blev startet tilbage i 1985 af Dannys bror Johnny, hvor også faderen Ole var med i virksomheden. I dag driver Danny virksomheden alene. Virksomheden ejer adskillige blokvogne og entreprenørbiler. 


 
 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst