Forsiden
      

Dansk kranproducent er klar med to nye kraner i 30 tm klassen

Fredag 15. april 2016 kl: 12:26
Af: Redaktionen

HMF A/S, som blev grundlagt i 1945 og som konstruerede den første kran i 1952, kompletterer sin kranfamilie i området omkring 30 tm med nye HMF 2820K-MC-kraner og HMF 3020K-MCS-kraner. Med de nye modeller imødekommer HMF et ønske fra kunderne om manuelt betjente kraner i 30 tm-området

Dansk kranproducent er klar med to nye kraner i 30 tm klassen
HMF betegner begge modeller som særdeles robuste kraner med meget kort indbygningslængde, som giver mest mulig længde på laddet.


HMF 2820K-MC har en løfteevne på op til 6 ton og en største rækkevidde på 14,5 m med fem hydrauliske udskud - og fuld hastighed i hele arbejdsområdet.


HMF 3020K-MCS har en løfteevne på op til 6,5 tons og en største rækkevidde på 14,5 m med fem hydrauliske udskud. En kran med løftekraft på den lange rækkevidde.


HMF har til de to nye modeller prioriteret både et stort svingområde og et stort svingmoment på op til 3,8 tm. Brugernes krav om at kunne arbejde på skrånende terræn er opfyldt med de mange kræfter i det effektivt designede svingsystem. 

Svingsystemet nedsætter kranens svinghastighed i begge svingretninger kort inden kranen rammer endestop. Kranernes armsystem er forsynet med dobbelt Power Plus ledarms-system med overknæk, der har fuld løftekraft i hele arbejdsområdet


Kranernes enkle og harmoniske udtryk understreges af, at alle hydraulikslanger og kabler føres indvendigt - også slangerne, der forsyner rotator og andet hydraulisk læsseudstyr. 


Betjening af støttebensfunktioner sker fra en let tilgængelig styreventil placeret på kranens fundament, hvor den er effektivt og stilrent afskrærmet.


Alle hydrauliske funktioner kan betjenes fra begge sider.


Sikkerheden overvåges af HMF’s patenterede RCL 5300-sikkerhedssystem. Enkel funktionalitet og kommunikation med RCL 5300 sikkerhedssystemet gør, at kranen arbejder sikkert lige til grænsen. Selv når kranen er tæt på sit maksimum, oplever kranføreren, at TCL-funktionen i RCL 5300 kun begrænser de momentforøgende bevægelser og dermed samarbejder med kranoperatøren om opgaven og først begrænser bevægelsen, når det virkelig er nødvendigt for sikkerheden.


Alle krandele er bearbejdede og alle skarpe stålkanter afslebet. HMF’s EQC højkvalitetsoverfladebehandling omfatter en overfladepassiverende ZetaCoat-forbehandling, der afsluttes med effektiv og robust pulverlakering. Det giver en overflade med en stor holdbarhed, som både miljø- og holdbarhedsmæssigt er noget af det bedste på markedet. 


HMF fremhæver, at den professionelle behandling sikrer en høj gensalgsværdi den dag, kranen skal udskiftes.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst