Forsiden
      

Morsø-vognmand har fået fire nye MAN i forretningen

Torsdag 28. april 2016 kl: 10:20
Af: Redaktionen

Fredsø Vognmandsforretning i Nykøbing Mors har taget fire nye tre-akslede MAN TGX-trækkere i brug. Vognmandsvirksomheden, der har 60 egne lastbiler og et antal indlejede biler, har tidligere først og fremmest købet købt lastbiler hos Volvo eller Scania

Morsø-vognmand har fået fire nye MAN i forretningen
Med de fire nye MAN-trækkere, der der kommet tyske hestekræfter ind i vognparken. De nye biler er leveret med 12,4 liters D26 motorer med 480 heste og TopTorque samt TipMatic automatgear. De er alle sammen udstyret med det mellemstore XLX førerhus, der er polstret indvendigt med plys og læder hos FL Buur i Vrå i Vendsyssel.


Førerhusene er udstyret med multifunktionslæderrat, MAN Infotainment pakke med touch skærm, telefon og navigation samt køleboks, klimaanlæg og fladskærm monteret for enden af køjen. 


MAN Servicepartner i Hjørring har monteret hydraulikanlæg på bilerne, mens værkstedet i Thisted har stået for klargøring og afdækning med ”Special-Edition”-opbygning.


Da sikkerhed er vigtigt for Fredsø Vognmandsforretning, der vandt titlen som Årets Transportvirksomhed i 2014, er de nye biler, foruden de nye sikkerhedssystemer EBA, LGS og ACC, udstyret med alkohollås, som alle virksomhedens andre lastbiler, der er låst til en promille på 0,2.


Fredsø Vognmandsforretning beskæftiger sig med blandet kørsel, specielt i Skandinavien, hvor også de nye biler får deres dagligdag. Man kører en del affald - både slagteriaffald, jern og metal med mere. Vognmandsforretningen råder blandt andet også over eget sorteringsanlæg i Nykøbing Mors.


Da de nye biler blev afleveret stillede MAN op med deres udstillingstrailer og grillen blev tændt, da vognmandsfirmaet brugte lejligheden til at afholde ”Åbent førerhus”, hvor interesserede venner og bekendte kunne komme og se de nye lastbiler. Lynhurtigt blev der spændt trailere efter to af bilerne, så de mange fremmødte kunne få lov at prøvekøre de nye biler.


De nye biler er solgt og leveret af salgskonsulent Erik B. Nielsen fra MAN Truck & Bus.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst