Forsiden
      

Transportmesse er fyldt med nyskabelser

Tirsdag 3. maj 2016 kl: 09:42
Af: Redaktionen

En række mærker fremviser nyskabelser på årets største transportmesse, Vestfyn Trækker, der finder sted i Ejby på Fyn sidst i maj

Transportmesse er fyldt med nyskabelser
Vestfyn Trækker 2016 afholdes i Ejby ud til motorvej E20 fra fredag 27. til søndag 29. maj. På lastbilfronten har blandt andre Volvo Trucks og Mercedes-Benz produktnyheder med på messen.


- Vores samarbejde med MCH Messecenter Herning sikrer Danmark et udstillingsvindue for lastbilnyheder hvert eneste år. Det giver god mening, for siden seneste Herningmesse er der kommet en del nyt fra bilproducenterne, siger Vestfyn Trækker’s arrangør, administrerende direktør Per Mikkelsen fra VBG Group.


Ny Mercedes til ekstreme vejforhold
På Mercedes’ stand er der danmarkspremiere på en helt ny generation af den terrængående, firehjulstrukne minilastbil Unimog,  om blandt andet er velegnet til autohjælp, vejservice samt entreprenør- og krankørsel.


- Den kan køre i selv de mest ekstreme terrænforhold. Unimog koster ikke mere end en traktor og har et væld af anvendelsesmuligheder. Derfor er dens potentiale stort, siger salgskonsulent Jesper Østergaard hos Mercedes-Benz.


Desuden præsenterer Mercedes-Benz trækkeren Actros 2551 LS med en ny motortype, der sparer mindst tre procent brændstof i forhold til tidligere modeller.


Volvo’er med hævbar tandemaksel
Volvo Trucks viser hele lastvognsprogrammet på messen - dels på Autohuset Vestergaards stand, dels på opbyggernes stande.  an kan også se nærmere på en bil med hævbar tandemaksel, som en del af mærkets trækker- og forvognsprogram nu kan leveres med. 


- Tandemakselløft er en revolutionerende ny funktion, der konstant sikrer effektiv kørsel. Det giver mulighed for at kombinere trækkraft og lastkapacitet med køreegenskaber og effektivitet. Samtidig opnås brændstofforbrug og venderadius på linje med en almindelig bogiebil, siger teknisk supporter Peter Madsen.


Scania sætter fokus på brugt
For første gang udstiller Scania også brugtbiler på Vestfyn Trækker, og samtidig fremvises forskellige muligheder for opgradering og modernisering af vognmændenes nuværende flåder.


- Det handler om total cost of ownership og om at finde den helt rigtige samlede løsning til den enkelte vognmand. I nogle tilfælde er det klogest at udskifte en del af flåden med nyere brugte modeller, hvor toppen allerede er taget af afskrivningen, og i andre tilfælde vil det optimale være at eftermontere eksempelvis Communicator flådestyring i eksisterende biler, siger Lars Jessen, der er Used Vehicle & Rental Manager hos Scania Danmark.


Fakta om Vestfyn Trækker
Vestfyn Trækker - Transport & Logistik ved motorvejen i Ejby er årets største transportudstilling
På messen kan man møde 150 udstillere - herunder en lang række bilimportører, vognopbyggere og forhandlere af øvrigt transportmateriel
Desuden deltager mange udbydere af tilbehør og serviceydelser samt brancheorganisationer og medier
Messearealet er udvidet til 55.000 kvadratmeter






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst