Forsiden
      

Bagenden får en løsning

Fredag 20. maj 2016 kl: 08:25
VBG Rear End Solution gør det nemt at skabe en lukket bagende – helt integreret med øvrige dele i VBG’s koblingssystem. Nyheden præsenteres 27. maj på transportmessen Vestfyn Trækker

VBG Rear End Solution er et modulopbygget system, som gør det enkelt at opbygge en lukket bagende. Systemet er samlet af et antal plader, der kan kombineres på forskellige måder for at passe til de enkelte lastbilfabrikater.


Dækpladerne giver en glat bagende med plads til at montere baglygter, reflekser samt tilslutninger for el, luft og hydraulik. Ved at kombinere forskellige varianter af de midterste dækplader opnår man maksimal fleksibilitet og pasform til det enkelte lastbilfabrikat.


Nemt at erstatte enkeltkomponenter
For maksimal holdbarhed og levetid er systemets dele forbundet med bolte. Samtidig gør den boltede konstruktion det nemt at erstatte de enkelte komponenter, og det bliver enklere at modificere bagendeopbygningen ved ændrede behov. Her har markedet hidtil været henvist til specialløsninger med svejsede konstruktioner.


- Ved at lagerføre Rear End Solution har man altid en komplet, godkendt bagendeløsning klar til nem montering i tilfælde af skader. På den måde undgås dyr stilstand. Og takket være modulopbygningen kan man nøjes med at udskifte den beskadigede del, siger Per Mikkelsen, der er administrerende direktør for VBG i Danmark.


Mange gode grunde til lukket bagende
En lukket bagende beskytter lastbilen samt gør det nemmere at holde køretøjet rent og pænt. Opbygningsarbejdet bliver nemt og omkostningseffektivt, og slutresultatet er et integreret system med høj finish og kvalitet.


Elementerne danner sammen med gavlsæt og bagkofangere fra VBG en komplet bagende, hvor hver del er optimeret for sikkerhed og styrke samt overfladebehandlet med henblik på høj korrosionsbestandighed.


- Løsningen har fra fabrikken gennemgået en komplet overfladebehandling i 10 trin helt fra bunden. Dermed opnås den optimale løsning. Både kosmetisk, funktionelt og kvalitetsmæssigt, siger Per Mikkelsen.


Verdenspremiere på Vestfyn Trækker
VBG Rear End Solution får premiere på årets største transportudstilling, Vestfyn Trækker – Transport & Logistik. Når messen afholdes ved den fynske motorvej fra fredag den 27. maj, løftes sløret for verdensnyheden på åbningsdagen. Den tildækkende presenning fjernes klokken 11.00 på stand 50.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst