Forsiden
      

Nyscan bliver Meiller salgs- og servicepartner

Onsdag 25. maj 2016 kl: 10:57
Af: Redaktionen

Lastbilforhandleren Nyscan a/s udvider sit udbud af serviceydelser og produkter til landtransporterhvervet med en ny aftale om at blive Meiller salgs- og servicepartner øst for Storebælt. Med aftalen får Nyscan en stærk position for levering af blandt andet tipsættevogne, kærrer, tippelad og kroghejs til anlægsområdet

Nyscan bliver Meiller salgs- og servicepartner
Meiller er blandt Tysklands største og mest respekterede producenter af opbygninger til entreprenørbranchen. Med den nye salgs- og serviceaftale får Nyscan adgang til hele Meillers produktprogram og ekspertise inden for især påhængskøretøjer, opbygninger og hydraulikudstyr.


- Hos Nyscan er vi rigtig glade for at få Meiller på programmet. Meiller har i de senere år arbejdet målrettet på at skræddersy produkter til det danske marked, herunder ikke mindst fire-akslede tipsættevogne med ladkasser i både stål og aluminium samt solide kroghejs. Det har gjort Meiller mere og mere populær på det danske marked. Vi kan se, at Meiller passer perfekt til de danske entreprenørvognmænd, siger Nyscans salgschef Michael Rasmussen og tilføjer:


- Med vores fem lastbilanlæg i henholdsvis København, Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing har vi en meget stærk position øst for Storebælt. Meillers produktprogram vil nu gøre os endnu mere konkurrencedygtige på komplette transportløsninger til de sjællandske entreprenørvognmænd og anlægsvirksomheder.


Et godt match
Meiller salgs- og serviceaftalen er indgået med Fyns Karosseribyg A/S (FKB), i Odense, der er dansk importør af Meillers produkter. 


- Vi samarbejder i forvejen meget med Nyscan og kender Nyscans salgs- og serviceorganisation som meget seriøs og kvalificeret. Vi synes det er et perfekt match at lade Nyscan stå for salg og service af Meillers produkter øst for Storebælt, siger direktør Charlotte Villum Jensen, Fyns Karosseribyg A/S.


- Nyscan har stor erfaring med bl.a. opbygninger og hydraulik, og vi er sikre på, at det også vil medvirke til at styrke Meillers position i Østdanmark, tilføjer hun.


Med på Vestfyn Trækker
Den nye forhandleraftale giver helt aktuelt Nyscan mulighed for at vise flaget som Meiller salgs- og servicepartner på Danmarks største udendørs transportmesse, Vestfyn Trækker, i den kommende weekend.


- Vi er med på messen i Ejby sammen med Fyns Karosseribyg på stand 26, så vi glæder os til at hilse på en masse sjællandske vognmænd og chauffører og få en snak om de helt nye muligheder, vi nu har for at levere komplette entreprenørkøretøjer og -vogntog, siger Michael Rasmussen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst