Forsiden
      

Årets Opbygning 2016 blev en alsidig forvogn

Søndag 29. maj 2016 kl: 13:18
Af: Redaktionen

Årets Opbygning 2016 blev en alsidig forvogn
Billedet af Årets Opbygning med bådestøtter, drejeskammel, træktøj med videre.

Alsidig forvogn, der kan omdannes til trækker, vinder titlen som Årets Opbygning, der søndag blev uddelt på Danmarks største udendørs transportmesse - Vestfyn Trækker i Ejby på Vestfyn

Fredag formiddag blev de tre nominerede til titlen som Årets Opbygning afsløret på Vestfyn Trækker - Transport & Logistik. Søndag - på udstillingens sidste dag, blev den endelige vinder af prisen fundet. Det blev KLC A/S fra Kolding blev kåret som vinder.


- Kunden spurgte, om vi kunne bygge sådan en bil. Vi laver mange specielle, kundetilpassede opbygninger, og det er jo altid sjovt, når man får lov at lave noget, som er alt andet end standard. Ikke mindst derfor er det en fjer i hatten at vinde med et projekt, hvor man udfolder og afprøver nye ideer. Opbygningen har fået en meget positiv modtagelse her på Vestfyn Trækker, siger salgskonsulent Morten Thomsen fra KLC A/S. 


Bedst ud af 20 kandidater 
Dommerpanelet udvalgte de nominerede blandt 20 opbygninger. Ud over vinderen var Danlad i Ejby på Fyn udvalgt for en værkstedsbil leveret til Barslund A/S, mens MTDK A/S I Randers deltog i finalen med linktraileren AMT LG300. Dommer- og publikumsstemmer havde samme vægt, da sejrherren skulle findes.


- Kandidatfeltet har været meget stærkt. Opbyggerne har været dygtige til teknisk og markedsmæssigt at argumentere for deres produkter og til at komme tæt på kundernes behov. Vi har virkelig oplevet en evne til at tænke ud af boksen, som er meget kendetegnende for opbyggerbranchen herhjemme. Der er en udpræget vilje til at arbejde tæt sammen med chauffører og vognmænd, siger Hans Bruun, der er chefkonsulent hos Autobranchen Danmark, på vegne af dommerpanelets syv medlemmer. 


Alsidig forvogn kan omdannes til trækker 
Den vindende opbygning er en forvogn med aftagelig skammel og løs bagende, så bilen kan konverteres til krantrækker. Bagenden er med hydraulisk udskydelig bom, containerlåse og seks bådstøtter, som betjenes via kranens radiostyring. Dermed kan bilen både bruges som trækker, som containerbil og til bådtransport. 


- Vinderen er et skoleeksempel på en multifunktionel, kundetilpasset opbygning med øje for de løbende omkostninger. Opbygningen er blevet til igennem et tæt og praktisk orienteret samarbejde mellem leverandør og vognmand, fastslår Hans Bruun.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst