Forsiden
      

Den nye Scania ligner lidt en fra forrige århundrede

Mandag 6. juni 2016 kl: 18:00
Af: Redaktionen

Den nye Scania ligner lidt en fra forrige århundrede

Ejerne af virksomheden Sejer og Sønnichsen A/S i Fogderup ved Rødekro - det er 28-årige Hans Christian Sønnichsen og 50-årige Henning Sejer - har fået en ny Scania R 580 med retro-look, så den lidt ligner en Scania 143 fra forrige århundrede

Den nye Scania ligner lidt en fra forrige århundrede
Vognmændene Hans Christian Sønnichsen og Henning Sejer har slået sig sammen i virksomheden Sejer og Sønnichsen A/S. Virksomheden, der beskæftiger sig med transport af blandt andet stykgods, frøgræs, grus og med mere, råder over 12 lastbiler, heraf 10 Scania’er. Den seneste er slagsen er en Scania R 580 V8, der skal køre entreprenør- og tipkørsel.


Den er udstyret med tvillingmonteret bogie, fuldautomatisk Opticruise-geraskiftesystem og enkeltgear-bagtøj uden navreduktion. 


Bag førerhuset er bilen opbygget med hydrauliktank, opadgående udstødningsrør, fuld alu-afdækning, stor bagkofanger, originale sideskørter og hvide alufælge. Highline-førerhuset er retro-pyntet med Michelin-mænd, rotorblink, tryklufthorn, lygter, skinner med markeringslys og lys i spoileren. Der er ligeledes kræset med indretningen i form af en Scania-læderkabine med rødt busplys og et ældre Scania Vabis rat. 


Sikkerheden er tilgodeset i kraft af AEB-bremsesystem (avanceret nødbremsesystem) og LDW (advarselssystem når vejbanemarkeringerne overskrides under kørslen). Da den nye lastbil skal køre tip-kørsel, er der monteret et kamera bagtil, så chaufføren selv kan tjekke og sikre, at læsset er ligeligt fordelt.


Vognmandsvirksomheden har tilvalgt en serviceaftale med udvidet reklamationsret baseret på Scania’s nye koncept "Skræddersyet Service", som betyder, at serviceeftersyn udføres efter behov og ikke efter antal km. Serviceinterval baseres på data, som sendes til Scania-værkstederne fra køretøjets Communicator-boks.


Virksomheden Sejer og Sønnichsen A/S blev etableret i maj og er en fusion mellem vognmandsfirmaet Hans Christian Sønnichsen i Aabenraa og familievirksomheden Henning Sejer Pedersen ApS i Bylderup-Bov. I 2014 vandt Henning Sejer ApS ITD’s Danish Transport Award 2014.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst