Forsiden
      

Vestfyn Trækker sætter først stikket i igen i 2018

Torsdag 9. juni 2016 kl: 09:36
Af: Redaktionen

Selvom Vestfyn Trækker for nylig tiltrak flere gæster end nogensinde før, melder arrangørerne, at de trods opfordringer først vil forsøge at gentage succesen i 2018

9.247 transportinteresserede mennesker besøgte transport- og logistikmessen Vestfyn Trækker, da den i dagene 27. til 29. maj blev afholdt for tiende gang. Besøgstallet satte dermed ny rekord, og en stor del af udstillerne betegner ifølge arrangøren, VBG Group, årets messe som den hidtil bedste. Mange har derfor opfordret VBG til at fremskynde næste udstilling fra 2018 til 2017.


- Vores kerneforretning er at levere koblinger, systemløsninger og tilbehør, ikke at afholde messer. Alligevel oplever mange udstillere, at Vestfyn Trækker giver dem de bedst mulige rammer for salg, siger Per Mikkelsen, der er administrerende direktør for VBG i Danmark.


Afviser at kommercialisere konceptet
Ifølge Per Mikkelsen hænger udstillernes opfordringer ikke mindst sammen med deres oplevelse af valuta for pengene. Den understøttes af, at messen er et non-profit-koncept, der ikke i sig selv skal generere overskud.

- Jeg har i samråd med vores ejere og bestyrelse vurderet, at den nuværende organisation ikke magter at arrangere messe hyppigere end hvert andet år. Vestfyn Trækker lægger beslag på så store ressourcer, at hvis arrangementet skal holdes årligt, kræver det mere personale og dermed også større investeringer fra udstillerne. I sidste ende ville det betyde en kommercialisering, som strider mod konceptets grundidé, siger Per Mikkelsen. 


Direktøren beskriver den første messe, der blev afholdt i 2000, som en "havefest". Siden da er arealet 11-doblet fra 5.000 til 55.000 kvadratmeter, og både besøgstallet og udstillermængden er mangedoblet. Selvom Vestfyn Trækker ikke i sin nuværende form skal give overskud, kræver konceptet ifølge Per Mikkelsen både hundredvis af mandetimer, 70-80 frivillige fra idrætsforeningen GV Ejby og massiv markedsføring.


Ikke tid til undtagelser
Vestfyn Trækker afholdes normalt i lige årstal, men i kriseårene gjorde Per Mikkelsen dog en undtagelse.


- I de kriseår, hvor der ikke var basis for at afholde transportudstilling i Herning, trådte vi til for at give branchen et alternativt mødested. Det var hårdt og truede i perioder med at fjerne fokus fra de opbyggere og slutbrugere, som vi er sat i verden for at servicere. Til næste år, hvor der jo netop bliver afholdt Transport 2017, gør det derimod ikke nogen positiv forskel for branchen, at vi også holder en messe. Derfor lader vi være, fastslår direktøren.


Per Mikkelsen vurderer, at det ville være svært at tiltrække tilstrækkeligt med besøgende til yderligere en messe, og at branchen som helhed ikke har behov for flere udstillinger i 2017. Vestfyn Trækker bliver næste gang afholdt fra 25. til 27. maj 2018.


Om Vestfyn Trækker – Transport & Logistik 
  • Vestfyn Trækker - Transport & Logistik ved motorvejen i Ejby har udviklet sig til Danmarks største udendørs transportudstilling
  • På messen kan man møde 150 udstillere - herunder en lang række bilimportører, vognopbyggere og forhandlere af øvrigt transportmateriel
  • Desuden deltager mange udbydere af tilbehør og serviceydelser samt organisationer og medier
  • Messearealet var i 2016 på 55.000 kvadratmeter




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst