Forsiden
      

Nyscan-koncernen bliver Iveco-forhandler i København

Onsdag 8. juni 2016 kl: 15:48
Af: Redaktionen

Nyscan-koncernen bliver Iveco-forhandler i København

Lastbilforhandleren Nyscan har etableret et datterselskab - Nyscan Biler A/S - og åbner Iveco-afdelinger i Hvidovre og Roskilde med salg og service af hele Ivecos vare- og lastbilprogram. Samtidig åbnes en helt ny afdeling dedikeret til Ivecos lette køretøjsprogram, Iveco Daily, i Glostrup

Nyscan koncernen, der gennemnæsten 50 år har været en af Sjællands største Scania-forhandlere, vil fra Iveco-afdelingerne i Hvidovre og Roskilde varetage salg og service af hele Ivecos vare- og lastbilprogram.


Iveco-aktiviteterne vil ligge i det nyetablerede datterselskab, Nyscan Biler A/S, der samtidig åbner en ny afdeling i Glostrup, hvor fokus er på salg og service af Iveco Daily-programmet i det lette segment. I takt med Nyscan Bilers opstart afvikler Iveco sin egen afdeling i Glostrup.


Flere servicepunkter
- Nyscan har gennem mange år været en succesfuld og højt respekteret forhandler i lastbilbranchen, så vi ser i meget høj grad frem til, at Iveco nu får mulighed for at nyde godt af Nyscans professionelle og servicemindede tilgang til forhandlerjobbet. Med afdelingerne i Hvidovre og Roskilde øger vi samtidig antallet af Iveco-servicepunkter i hovedstadsområdet markant til gavn for alle Iveco-kunder med ærinde i Storkøbenhavn, siger Lars Beck, administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics.


Udvidet produktpalette
- Vi glæder os til samarbejdet med Iveco, der for os står som en meget stærk og professionel organisation, og som samtidig er verdens største inden for udvikling af motorer. Vi ser frem til at kaste vores lange erfaring med at opbygge relationer i transportbranchen ind i samarbejdet med Iveco, siger Claus Hofman, der er administrerende direktør i Nyscan og bestyrelsesformand i Nyscan Biler A/S


For Nyscan Biler betyder samarbejdet også en udvidet produktpalette i forhold til det lastbilprogram, som forhandlervirksomheden hidtil har varetaget.


- Både varebilerne i Daily-programmet og de lettere lastbiler i Eurocargo-programmet er nye og interessante produkter for os, hvor vores hidtidige aktiviteter har været koncentreret indenfor de tungere lastbiler. Vi er overbeviste om, at vores kunder vil sætte pris på, at vi nu kan tilfredsstille vores kunders behov i en langt bredere forstand end hidtil, siger Claus Hofman.


Privatejet forhandlernet
Nyscan Biler vil forhandle og servicere hele Ivecos produktprogram i Hvidovre og Roskilde, mens den nye afdeling i Glostrup vil varetage forhandling og service af det lette Daily-program. I takt med opstart af afdelingen har Iveco valgt at afvikle sin egen afdeling i Glostrup.


- Aftalen med Nyscan Biler er endnu et led i Ivecos strategi om at understøtte og sikre et tæt samarbejde med et privatejet forhandlernet, som har skarpt fokus på at levere den bedste kundeservice. Det giver os i Iveco mulighed for at frigøre ressourcer til importøropgaven og til arbejdet med at støtte vores voksende netværk af forhandlere og servicepunkter i de øvrige nordiske og baltiske lande bedst muligt, siger Lars Beck.


Fakta om Nyscan Biler A/S
  • Nyscan Holding A/S har etableret datterselskabet Nyscan Biler A/S, som vil varetage forhandling og servicering af hele Ivecos produktprogram
  • Nyscan Biler vil i Hvidovre og Roskilde varetage salg og service af Ivecos vare- og lastbilprogram, og selskabet åbner herudover en afdeling på Farverland  i Glostrup, hvor fokus vil være på salg og service af Iveco Daily-programmet til det lette segment.
  • Direktionen i Nyscan Biler A/S består af økonomidirektør Torben Hansen, salgsdirektør Michael Rasmussen og eftermarkedsdirektør Kasper Rasmussen. Claus Hofman, der er administrerende direktør i Nyscan Holding A/S, varetager posten som bestyrelsesformand i det nye selskab.

Tekst til billedet ovenfor:

Nyscan Biler A/S bliver Iveco-forhandler med afdelinger i Hvidovre, Roskilde og Glostrup. Claus Hofman, adm. dir. Nyscan (tv) og Lars Beck, adm. dir. Iveco North Europe & Baltics. (Foto: Claus Sjödin)



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst