Forsiden
      

Nyscan fortsætter med Scania-aktiviteter sammen med Iveco-forhandling

Torsdag 9. juni 2016 kl: 09:06
Af: Redaktionen

Nyscan, der indtil årsskiftet er autoriseret Scania-forhandler, er via et nyt datterselskab blevet forhandler af Iveco’s program store og små lastbiler. - Nyscan-koncernen fortsætter med salg af nye lastbiler, idet vi i et nyetableret selskab, Nyscan Biler A/S, er blevet autoriseret forhandler af hele Ivecos brede produktprogram fra de lette Iveco Daily varevogne til de mellemtunge og tunge Eurocargo-, Trakker- og Stralis-modeller, meddeler Nyscan i sit nyhedsbrev

De nye Iveco-aktiviteter i Nyscan Biler bliver koncentreret på Nyscan’s moderne lastbilanlæg på Avedøre Holme ved København samt i en helt ny afdeling på Farverland i Glostrup, der udelukkende vil beskæftige sig med salg og servicering af Iveco Daily varebilprogrammet. 


Nyscan’s lastbilanlæg i Roskilde vil fremover både tilbyde salg og servicering af hele Ivecos modelprogram samt fortsat tilbyde autoriseret Scania værkstedsservice, reservedelslevering med videre. Nyscan’s anlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing fortsætter uændret med et bredt One Stop Shopping-koncept med blandt andet Scania værkstedsservice og reservedelslevering samt vask, dæk- og liftservice, forhandling af trailere og opbygninger.


Selvom Nyscan fra årsskiftet ikke længere er autoriseret Scania-forhandler, fortsætter Nyscan som serviceværksted for Scania via en Scania Værkstedsaftale, som fra 1. januar 2017 erstatter den nuværende aftale om salg og servicering af Scanias lastbilprogram. Nyscan er i gang med at investere kraftigt i nye Scania IT-systemer, diagnoseudstyr, uddannelse af medarbejdere med videre. Dermed kan Nyscans afdelinger i Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing også efter 1. januar 2017 tilbyde autoriseret Scania diagnosticering, reparation, servicering, reklamationsbehandling, reservedelslevering med mere efter samme høje standarder og på lige vilkår med Scanias øvrige servicenetværk i Danmark og Europa.


Gennem det nye selskab, Nyscan Biler A/S, ser Nyscan store muligheder i at tilbyde kunder i Hovedstadsområdet en endnu bredere produktpallette i form af Ivecos Daily-varebiler samt de mellemtunge og tunge Iveco Eurocargo-, Trakker- og Stralis lastbilserier.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst