Forsiden
      

Iveco’s nye lunge lastbil hedder Ny Stralis - uden eller efterfulgt af XP eller NP

Fredag 17. juni 2016 kl: 09:45
Af: Redaktionen

Iveco’s nye lunge lastbil hedder Ny Stralis - uden eller efterfulgt af XP eller NP

I disse dage præsenterer den italiensk-baserede lastbilproducent en ny lastbilserie i den tunge ende. Den nye lastbil, der er det sidste skud på Stralis-stammen, hedder Stralis, Stralis XP eller Stralis NP. Ifølge Iveco sætter den nye lastbil nye standarder for lønsomhed og bæredygtighed ved opgaver over mellemlange og korte afstande, lettere entreprenøropgaver og langdistancetransporter


Iveco’s nye lunge lastbil hedder Ny Stralis - uden eller efterfulgt af XP eller NP
Stralis XP har fået en ny drivline, avanceret teknologi og funktioner og nyskabende tjenester, der skal øge effektiviteten og driftssikkerheden samtidig med, at emissionerne minimeres. Iveco mener, at den nye Stralis XP vil blive TCO-mester i totale ejeromkostninger og CO2-mester, når det gælder lave emissioner.


Iveco Stralis-programmet omfatter tre modeller, der bliver produceret på Iveco’s fabrik lidt uden for den spanske hovedstad Madrid. På Iveco’s anlæg i Valladolid produceres de tilhørende førerhuse. Begge fabriksanlæg er blevet fuldstændig fornyet og omorganiseret for at sikre, at de fungerer på de højeste niveauer af World Class Manufacturing.


Den ene model er en Stralis konstrueret til at udføre transporter over mellemlange og korte afstande, herunder transport af farligt gods. Stralis lever op til Euro-normerne via Iveco’s HI-SCR-efterbehandlingssystem.


Den anden model er Stralis XP - en version udviklet specielt til kravene fra den internationale transportsektor, der opererer over lange afstande. Den er fyldt med brændstofbesparende funktioner og nye tjenester til at maksimere driftstiden og brændstofeffektiviteten.


Den tredje model er Stralis NP, som kører på CNG og LNG. Det er den mest bæredygtige lastbil til transport over lange afstande i ind- og udland. Iveco fermhæver, at den udgør et reelt gennembrud for gasdrevne lastbiler. Det er den eneste naturgaslastbil, der leverer den effekt, komfort, transmissionsteknologi og rækkevidde, der kan leve op til langdistancetransportens behov.


- Ny Stralis er udviklet til at sænke transportørernes TCO og CO2 samt til at give ejeren den absolut bedste driftssikkerhed. Vi har så stor tiltro til den Ny Stralis at vi har tilbudt kunden et nyt sæt tjenester til at nedbringe de totale ejeromkostninger. Langdistancetransporten vil dominere hele markedet for erhvervskøretøjer de kommende år, og Stralis har alt, hvad der skal til for at være førende på et sådant forandret marked med TCO2-mesteren Stralis XP, en lastbil på forkant med teknologien, og den trendsættende Stralis NP, den første rent gasdrevne lastbil, der har vist at den kan være rentabelt på langdistancemissionerne.Vi er ved at åbne nye grænser inden for bæredygtig transport, og vi vil gøre det i samarbejde med vores kunder, siger Pierre Lahutte, der er Iveco Brand President.


I løbet af fredagen og de kommende dage har vi her på transportnyhederne.dk og lastbilnyhederne.dk mere om den nye Stralis fra Iveco.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst