Forsiden
      

MAN viser sine løvekræfter i Hannover

Mandag 12. september 2016 kl: 10:32
Af: Redaktionen

Den tyske lastbil- og busproducent, MAN Trucks & Bus, præsenterer et stærkt lastbilsprogram på IAA 2016. Her er motorer med effekter på op til 640 hk, mens større momenter i MANs 2017-modeller bliver kombineret med fint afstemte gearkasser og skiftefunktioner til drivliner, der kan skræddersys til opgaverne. Det sker samtidig med en styrket positionering på markedet. Nyheder i både det ydre og det indre design betyder, at MAN-symbolet, den stolte løve, sættes stærkere i fokus. Samtidig ruster den tyske lastbil- og busproducent, der er en del af VW-koncernen, sig til fremtidens logistik med digitale produkter og serviceydelser

MAN viser sine løvekræfter i Hannover
MAN viser et optimeret motorprogram med en lang række forbedringer på IAA 2017. De skal give en klart bedre brændstoføkonomi samtidig med højere ydelser og større køredynamik samt høj driftsikkerhed. Den nye generation af MAN’s D38-motoren yder op til 640 hk med maksimale drejningsmomenter på op til 3.000. Den nye D26-motor er optimeret til større vognparker med et effektspektrum fra 420 til 500 hk i forbindelse med en lav egenvægt og en god brændstoføkonomi.

Sammen med de nye udgaver af MAN TipMatic-gearkasserne med individuelt afstemte skifteprogrammer til de forskellige kørselsopgaver resulterer det i, at MAN-lastbilerne får højeffektive, økonomiske og miljøskånsomme drivliner.


På IAA introducerer MAN også en ny version af EfficientLine-systemet, der forener tekniske og aerodynamiske metoder i lastbilerne til at spare på brændstoffet. For at demonstrere, hvor store besparelser, det er muligt at opnå med den nye EfficientLine 3-generation, har MAN foretaget en sammenlignende forbrugsmåling med en MAN TGX 18.500 4x2 BLS EfficientLine 3 sættevognstrækker og den foregående model, en MAN TGX 18.480 4x2 BLS EfficientLine 2. Målingerne og resultaterne blev kontrolleret af TÜV Süd. MAN vil offentliggøre resultaterne af denne sammenligning på IAA for lastbiler Hannover i sidste del af september, når dataene fra turen og TÜV-erklæringen foreligger.


MAN introducerer også en række designændringer i TG-modellerne på IAA 2016. I det ydre sættes MAN-løven i fokus. TGX- og TGS-modellerne får nydesignede, dynamiske køleluftindtag. Førerhusene på alle TG-modellerne opgraderes med varmere farvevalg med nye stoffer og indtræk, der giver et lysere og venligere indtryk, der afrundes af et karakterfuldt design af rattet. Chaufførens arbejdsplads bliver desuden mere attraktiv i alle modeller med et nyt infotainmentsystem, automatisk styring af lyset i forlygterne og regnsensor. Det nye infotainmentsystem MAN MMT Media Truck Advanced fås med 5-tommer eller 7-tommer skærm, og det byder på en lang række komfortfunktioner.


Et vigtigt element hos MAN på IAA bliver nye funktioner til udnyttelse af digitale netværksløsninger i transportbranchen. Et separat område med temaerne innovation og digitalisering giver et indblik i kommende, nye digitale serviceydelser og tilbud, hvormed kunderne kan optimere deres logistikprocesser og styre varestrømmene mere effektivt i kraft af intelligente netværksløsninger. Desuden vil MAN præsentere nye koncepter på området elektrisk mobilitet i Hannover.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst